2020. 03. 22., vasárnap, 20:36

BREAKING - Pozitív koronavírus teszt Kaposváron

Rossz híreket kell megerősítenünk, hiszen az utóbbi napokban már terjedtek a pletykák egy kaposvári koronavírusos betegről.

Saját Facebook oldalán ismerte el egy kaposvári férfi, hogy pozitív lett a koronavírus tesztje a napokban. A férfi a posztban tagadja a pletykák java részét, állítja, hogy önkéntes karanténba vonult miután március 14-én hazautazott Ausztriából. A tünetei március 17-én jelentkeztek, két nap múlva jelentkezett a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórházban, ahol elkülönítették, és azóta is az Infektológiai osztályon ápolják.

Kérdéseinket már feltettük a Nemzeti Népegészségügyi Központ Országos Tisztifőorvosi Kommunikációs Osztályának, jelenleg is várjuk a válaszukat.

Ezen hírek fényében még inkább felhívnánk a lakosság figyelmét, hogy maradjanak otthon, rendszeresen mossanak kezet, ne érjenek az arcukhoz, csak akkor menjenek a boltba, ha tényleg szükséges, és ha tudnak, az ott lévőktől tartsanak másfél méteres távolságot.

A teljes bejegyzés alább olvasható:

 

Március 23: A város a koronavirus.kaposvar.hu oldalon jelentette be hivatalosan az első kaposvári koronavírus-fertőzést.

Hivatalosan is beszámolt a város az első kaposvári koronavírus fertőzésről

Hivatalosan is beszámolt a város az első kaposvári koronavírus fertőzésről

Tegnap este az országban elsőként számoltunk be róla, hogy pozitív lett egy koronavírus teszt Kaposváron, melyet maga a beteg ismert be Facebook üzenőfalán. A posztban több részletet is közölt a megbetegedése körülményeiről, a város pedig most hivatalos oldalán egy közleményben tájékoztatta...

Vigyázzunk magunkra, egymásra és közösségünkre!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: