2020. 03. 12., Csütörtök, 11:00

Néhány intézkedéssel ugyan, de nyitva marad a kaposvári Kultik mozi!

A sajtóosztály tájékoztatása szerint a mozilátogatók és a munkatársak biztonságának megőrzése érdekében a minap a kormány által hozott jogszabályokkal összhangban tovább működnek a Kultik mozik - így a kaposvári is.

Nem kell elbúcsúznunk a moziktól a koronavírus vészhelyzet miatt, hiszen a mozihálózat talált megoldást, hogy biztonságosan folytathassák tevékenységüket, és továbbra is járhassunk szórakozni hozzájuk. Viszont a biztonságunk érdekében hoztak néhány változtatást, melyek csütörtöktől már érvénybe is léptek.

Ezen intézkedések szerint, mivel zárt helyen egyszerre egy időben 100 főnél több személy nem tartózkodhat, egy előadást egyszerre csak 90 ember látogathat. Az előadásokat ráadásul egymástól időben elcsúsztatva indítják, így az előadásra érkező illetve távozó nézők nem találkoznak egymással.

Emelik a takarítási szintet is, ezt antibakteriális és vírusölő szerekkel végzik a termekben minden előadást követően, és a mosdókban is kézfertőtlenítő, antibakteriális és vírusölő folyékony szappant helyeznek ki. A termekben a szabad helyekre nyugodtan átülhetünk amennyiben úgy érezzük komfortosnak, de jobb, ha már előre lefoglaljuk a helyünket online, hogy ezzel is segítsünk, és a mozihálózat tudjon tervezni a mozinézők számával.

Szupi!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: