2020. 03. 03., kedd, 08:30

Zongorán érkezik a varázslat Kaposvárra - Itt az V. ZeneVarázslat teljes programja

Legnagyobb örömünkre idén a Csiky Gergely Színház ad otthont az ötödik alkalommal megrendezésre kerülő "ZeneVarázslat Nemzetközi Négykezes Zongoraverseny és Kurzus"-nak. A március 4-én kezdődő verseny az idei évben csodálatosan színes és széleskörű programkínálattal készül. A programsorozat csúcspontja a március 8-i zárórendezvény, a "Sokszínű Varázslat - Tradíció és Innováció Gálaműsor", melyen felsorolni is nehéz mennyi jobbnál jobb programmal készülnek. A kulcsszavak: zene, tánc, színház, divat, design, technológia.

 

 

Március 4. 09:30 - Március 8. 12:30  

V. ZeneVarázslat Nemzetközi Négykezes Zongoraverseny és Kurzus

A versenyen 2020-ban ÚJ KATEGÓRIÁT hirdettek meg, a jubileumi versenyre a TANÁR-TANÁR kategóriában is nevezhettek a résztvevők, valamint idén is meghirdették a TANÁR-DIÁK páros lehetőségét. A további programokat, részleteket, időpontokat, korcsoportokat itt találjátok! 

 

 

Március 8. 19:00 - 21:30 

Sokszínű Varázslat - Tradíció és Innováció Gálaműsor​

A korszakokat átívelő gálaműsor első felében a Kossuth-díjas Balázs János zongoraművész koncertje kápráztat el bennünket, amelyet Méhes Csaba pantomim művész produkciója követ.

A második részben Várnagy Andrea zongoraművésznő és Farkas Lili négykezes zongorajátékát követően érkezik hozzánk a Kossuth-díjas Bogányi Gergely, aki saját fejlesztésű zongoráján, a világszerte nagy elismerésnek örvendő Bogányi zongorán játszik, miközben artisták és táncművészek keltik életre a zenét - többek között Vellai Krisztina légtornász egyedi produkcióját is megcsodálhatjuk.

 

Bogányi Gergely saját fejlesztésű zongoráját is láthatjátok és hallhatjátokAz est különlegessége a “Legyen a zene mindenkié” jótékonysági kezdeményezés a Csiky Gergely Színházért Alapítvány és a ZeneVarázslat jóvoltából - a színház színművészei magyar és külföldi hírességek nagyértékű ruháiban vonulnak végig a színpadon, mely divatbemutató egy nemzetközi online aukciót indít el, ahol Palvin Barbara, Zimány Linda, Iszak Eszter, Bélavári Zita és Dylan Sprouse által felajánlott ruhák kerülnek árverésre.

Videó: Cservölgyi Zsófi

 

A befolyt összegből új hangszereket biztosítanak hazai és határontúli zeneiskolák számára, hogy több gyermeknek tegyük elérhetővé a zenetanulás lehetőségét.

 

Jegyeket az alábbi linken tudtok beszerezni:
https://csikygergely.jegy.hu/…/galaest-sokszinu-vara…/651191

jegyiroda@csiky.hu
82/511-207, 208

https://www.csiky.hu/eloadas/sokszinu-varazslat/

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: