2020. 02. 18., Kedd, 12:24

Példátlan állatkínzás hazánkban - Több, mint 100 agyonvert kutya tetemét találták meg egy erdőben

A debreceni járásban található Hajdúsámson melletti erdőben száznál is több kutya maradványára bukkantak. A tetemeket különböző gödrökben ásta el az elkövető vagy elkövetők. Brutális képsorok következnek, amiket csak erős idegzetű olvasóinknak ajánlunk.

A Debrecinerhez érkezett a minap egy névtelen bejelentés, akik szakértőkkel együtt érkeztek ki a helyszínre, majd később már a rendőrséget is értesítették, hiszen az erdőben számtalan mennyiségű állati tetemet, csontokat és koponyákat találtak.

Míg az első helyszíni szemle alapján az Országos Állatvédőrség Alapítvány munkatársai azt gyanították, hogy a kutyákat lelőtték, a frissebb tetemeket vizsgálva kiderült, hogy azokat fejbe ütötték, mégpedig olyan erővel, hogy abban a pillanatban elpusztultak vagy elájultak, majd az elföldelés okozhatta a halálukat. 

Az Országos Állatvédőrség Alapítvány munkatársa nyilatkozata szerint, a hatóságok úgy vélik, hogy a gödrök az önkormányzat tulajdonában lévő területen vannak, ám ők nem tudtak ezeknek a létezéséről. 

A leírások alapján találtak póráz darabokat is, ami fojtó hurokként csüngött a kutya maradványain, ebből arra következtettek, hogy így fogták le az állatot, amíg kivégezték, de sok zsákban elföldelt csontot és állati maradványt is találtak. 

Az ügyben folyik a nyomozás.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: