2020. 02. 11., Kedd, 11:43

Te le bírsz tolni egy kiló kaját? Szombaton a Bárány Fogadó Monster Food kihívásán kiderül!

Egy kilós hamburger/tortilla/csirkeszárny - Ha bármelyikkel megbirkózol 20 perc alatt, egy forintot sem kell fizetned érte! Izgatottan jelentjük be, hogy szombaton megrendezésre kerül Kaposvár első Monster Food kihívása!  

Nem ez az első alkalom, hogy a Bárány Fogadó helyet követel magának a kaposvári street food porondon, nemrég házi tortilla tekercsük aratott hatalmas sikert vendégeik körében, de menüben kínált hamburgerükre is felkaptuk a fejünket. Ezek az újítások viszont csak laza bemelegítésnek tűnnek lejújabb akciójuk mellett.

Buci, fél kiló húspogácsa, coleslaw saláta, cheddar sajt, trappista sajt, pirított hagyma, csemege uborka, saláta mix, paradicsom, uborka lilahagyma, hasábburgonya, házi hambi szósz, BBQ szósz 

- Ez a Bárány Fogadó 1 kilós szörnyburgerének összetétele, mellyel szombaton megmérkőzhettek ha elég nagy bátorságotok és gyomrotok van hozzá. A burger tornyot az elsők között volt lehetőségünk bepróbálni, és eláruljuk, hogy méreténél csak az íze fantasztikusabb.

Hogy ne csak a burger imádók mérhessék össze koleszterin tűrő képességüket, a fogadó egy tortilla és egy csirkeszárny ajánlattal is előállt. 

A durván 35! centis tortilla hozzávalói:

házi tortilla lap, házi fokhagymás majonéz, BBQ szósz, feta sajt, bazsalikomos pesto, trappista sajt, csirkemell, saláta, hasábburgonya

A csirkeszárny hegy alkatrészei:

12 db SPECIÁLIS SZÓSZBA FORGATOTT csirkeszárny, saláta, grillezett pita, BBQ szósz, majonézes-fokhagymás szósz,  

A kihívásra február 15-én, szombaton 11-től 15 óráig kerül sor, ez idő alatt bármikor megrendelhetitek a külön erre az alkalomra kreált fogásokat. Nem csalt a szemetek a bevezető olvasásakor, ha 20 perc alatt sikerül elpusztítanotok a választott ételt, a fogadó állja a számlátokat! A részvételhez asztalfoglalás szükséges82-527 600 vagy a 30-916 47 55 számokon!

Akkor sem jártok rosszul, ha csak kipróbálnátok a több személyes street food különlegességeket, ugyanis akciós áron kínálják őket a kihívás ideje alatt.

Hamburger: 2890.-

Tortilla: 1990.-

Csirkeszárny: 2890.-

A Bárány Fogadó felhívja az ételérzékenyek figyelmét, hogy a fogások a következő összetevőket tartalmazhatják: glutén, laktóz, mustár, tojás.

És ha már az embertelen adagoknál tartunk, kedvcsinálónak nézzétek meg Joey Chestnut világrekordját, melynek felállításakor 74 hot dogot tömött magába:

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: