2020. 01. 15., Szerda, 11:42

Valami régóta van a levegőben - Parkolási káosz a Széchenyi téren

Rendszeres koccanások, tilosban parkolás, állandó bénázás. A város egy nem túl forgalmas, mégis központi helyszínén örökös probléma a parkolási helyzet, bár ennek okát máig nem értjük. Igaz, a nem létező kaposvári parkolási kultúrát korábban már elemeztük ITT, de akkor se jutottunk előbbre.

Írtunk már itt történt koccanásról, osztottunk meg képet béna parkolásokról, de a postaládánkban már megint innen érkező képek landoltak. Ráadásul szinte minden napra jut legalább egy. Valamiért a Széchenyi tér meg van átkozva a parkoló autósok számára, hiszen rendre meggyűlik vele a bajuk, holott a környéken rengeteg parkolót találni, elég akár átmenni a szemközt található OTP mögötti parkolóba. Bár igaz, az túl messze van, a tilos jelzés pedig csak addig tilos, amíg meg nem büntetnek.

Ilyen gondolatok járhattak azon autósok fejében, akik az alábbi képeken szerepelnek. Előre nem áruljuk el, de mindenki megszámolhatja, összesen hány szabálytalanul parkoló gépkocsit lát a képeken, amelyek között bőven akad, amelyik nem csak az autós, de a gyalogos forgalmat is jócskán akadályozza. Hogy mindezen hibás parkolásoknak mi az oka magunk sem tudjuk, de megpróbáljuk megfejteni általatok, ha megválaszoljátok kérdéseinket alább, hátha rájövünk a környéket övező parkolási titokra!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: