2016. 03. 25., péntek, 11:12

Valakinek megint nagyon sietős volt – meghúzta az ott parkoló autót, majd eltűnt a BMW-s

Tegnap reggel 8 óra 37 perckor kisebb koccanás történt a Széchenyi téren, ami így önmagában nem is lenne akkora hír, azonban a vétkes sofőr ezúttal is lelépett.

 

Egy piros BMW volt a ludas

Egy piros színű BMW X6 típusú jármű okozta a kárt a Széchenyi tér 6. szám előtti területen, amikor a parkolóhelyre való beállása során nem volt elég figyelmes, és nekiment az ott parkoló Opel Insignia típusú járműnek. A sofőr biztos nagyon megijedhetett, mert csapot-papot otthagyott, az adatait viszont még véletlenül sem, így most a rendőrség keresi. Mostanában egyre gyakoribbak az ilyen esetek, holott már korábban is elmagyaráztuk, sokkal jobb döntés az, ha az adatainkat hátrahagyjuk vagy a hatóságokat értesítjük ha véletlenül ilyet teszünk, hiszen egyszerűbb ha a biztosítókra bízzuk a piszkos munkát, nem pedig a rend őreinek kopogtatása miatt agódunk.

 

A rendőrség a lakosság segítségét kéri
A Kaposvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az esemény körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: