Világhírű 67-es, szemben a körforgalommal, rendőri lánykérés - Ezekre a cikkekre haraptatok a legjobban 2019-ben!

2019. 12. 30., hétfő, 11:59

Világhírű 67-es, szemben a körforgalommal, rendőri lánykérés - Ezekre a cikkekre haraptatok a legjobban 2019-ben!

Húzós év volt az idei, gyártottuk rendesen idén is néznivalót nektek, legyen szó cikkekről, videókról, képekről. Több mint 2300 tartalmat állítottunk elő az elmúlt év során, amiket szerencsére kajáltatok rendesen, hiszen közel 3 millió megtekintésnél járnak összesen. De mik voltak azok, amikre idén a legjobban haraptatok? Mutatjuk.

A legjobb tízben csak 10.000 feletti olvasottsággal rendelkező tartalom került be, melynek 10. helyét a Nagy Kaposvári Összefogásban szereplő Weisz családot bemutató videónk áll. Ezt előzi meg a pár nappal ezelőtti hírünk a lánykérésről, amely még közúti ellenőrzésnek indult - egyébként erről a cikkünkről még az országos sajtó is beszámolt -. A sort két szörnyű tragédia követi, a szőlősgyöröki autóbaleset és a nyári balatonboglári vasúti gázolás.

 

Weiszék története sokakat megérintett, szerencsére tudtunk segíteni rajtuk

A hatodik legolvasottabb sztorink rengeteg embernél kicsapta a biztosítékot, amely a Zárda utcai nyilvános könnyítésről szólt, míg az autósoknak az a videónk "tetszett" a leginkább, amely egy, a kaposvári körforgalomban menteiránnyal szemben közlekedő autóst mutatott be. A negyedik helyen egy szintén országos botránnyá duzzadt esemény, a siófoki apartmanban történt kisállat kivégzés tanyázik.

 

 

A három legolvasottabb tartalmunk mind 30 ezernél is több nézettséget hozott. A harmadik legtöbbször azt az 56 kaposvári személyt néztétek meg, akiket országosan köröznek, őket előzi meg a minapi hírünk, miszerint világhírű lett a zenélő 67-es, hiszen felkerült a 9gag internetes portálra.

 

A család sorsa is megoldódott, hála a rengeteg segítőkész olvasónknak

A legtöbben viszont arra a házaspárra voltak kíváncsiak, akiket a Domus mellett találtunk, és akik még szeptember elején maradtak fedél nélkül.

 

Köszönjük, hogy ennyien választottatok minket a 2019-es évben. Tartsátok meg jó szokásotokat jövőre is!

 

Boldog új évet kíván a 74nullanulla csapata!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: