Beküldés

2019. 07. 19., péntek, 13:39

Annyira volt kutyabarát a siófoki szállás, hogy a tulaj vascsővel rontott neki a kisállatnak

Siófokon történt a napokban az eset, amikor egy 2 kilós kutyust és gazdáját vascsővel ütlegelte annak az apartmannak a tulajdonosa, aki az interneten kutyabarát helyként hirdette magát. 

Az esetről a kutyabarathelyek.hu számolt be, miszerint a család hétfőn érkezett meg az interneten kutyabarát helyként lefoglalt apartmanba, ahová kistestű, mindössze két kilós kutyusukat is vitték magukkal. A tulaj másnap közölte velük, hogy az állatot nem akarja az udvaron látni, mert fél, hogy majd megharapja őt. 

 

A kép csak illusztráció

Az ezt követő nap a négylábúval mégis összefutott a tulaj, aki minden figyelmeztetés nélkül magához ragadott egy vascsövet és ütlegelni kezdte az állatot, majd annak segítségére kelő gazdáját is. Az apróság sajnos nem élte túl a támadást. 

 

Az oldal megkereste a a Somogy Megyei Rendőrfőkapitányságot, ahol a család feljelentést tett az ügyben.  Orbán Zoltán rendőrőrnagy, a kapitányság sajtószóvivője az alábbi tájékoztatást adta: 

 

A Siófoki Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 58 éves helyi férfi ellen. Kollégáim az eljárás során vizsgálják az állatkínzás bűncselekmény körülményeit is, azonban tekintettel arra, hogy a nyomozás folyamatban van, egyelőre bővebb információval nem szolgálhatok.

 

Szörnyű, hogy ilyenek még megtörténhetnek manapság...

Skacok, Fontos! Ha nem akartok lemaradni a híreinkről Facebookon, pipáljátok be a "Megjelenítés elsőként" funkciót!