2019. 12. 04., Szerda, 10:48

Karok nélküli betlehemes próbababák, Rudolf szarva a falra szögezve - Ez Mikulásfalva!

Egy érdekes poszt kering a Facebookon, melyben a nagykarácsonyi Mikulásfalvával kapcsolatos problémáját vetette fel egy anyuka. A látogatás során azt konstatálták, hogy a betlehemes csoportegyüttes egyikének sem volt karja, a rénszarvasokból csak a szarvukat lehetett látni a falakon, de az ár-érték arányra is tett 1-2 megjegyzést. 

A belépő gyerekenként 2000 forint, a felnőtt jegy kétszáz forinttal drágább, de ha valaki nagycsaládostul -  2 felnőtt, 3 gyerek - érkezik Mikulásfalvára, akkor kap kedvezményt, így pedig 9 ezret kell kiadnia belépőre, viszont ne is várjuk, Mikulás nem számlázik.

A belépő után a betlehemek felé vették az irányt, ahol pár kar hiányában ugyan, de voltak babák, viszont Mária nem épp Jézuskában gyönyörködik.... 

A posztokat végignézve feltűnik a már nyugdíjba vonult, és agancsát a falra kiakasztó Rudolf és társa Táncos,  akik egy darab ezresért kínálnak egy pohár kakaót.

A bejegyzésre Mikulásfalva is reagált:

Kedves látogatók! 
Sajnáljuk, hogy több ezer emberből, eme egy vendégnek nem felelt meg a szolgáltatásunk, bár amennyiben a helyszínen problémáját jelezte volna felénk, készséggel igyekeztünk volna segíteni. 
Nyugtát minden kedves vendégnek állítunk ki, és számlát kérésre adunk! 
Köszönettel: Mikulásfalva 
Várjuk továbbra is kedves vendégeinket!

Mit gondoltok az esetről?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: