2019. 11. 28., csütörtök, 10:37

Pénteken egy újabb szennai csapatnak drukkolhatunk a Fölszállott a Páva versenyében

A Fölszállott a páva tehetségkutató műsor november 29-én ér a negyedik elődöntőjéhez, melyben egy újabb szennai csapat mutatja meg tudását, mégpedig a Zselici Dönögék

A múlt hét folyamán a harmadik elődöntőjében a Zselici AMI Ördögcérna Csoport mutatta be tudását, de ezen a héten is lesz kinek szurkolnunk. A Duna Televízión 19:30-tól sugárzott műsorban a Sűrű Erdő Közepében elnevezésre hallgató produkcióval egy újabb szennai csapat jutott tovább a műsor válogatójában.

 

 

Sajnos az Ördögcérna csoport nem jutott tovább a zsűrinek bemutatott táncával a tévés tehetségkutatóban, ennek ellenére a szennaiak ugyanolyan lelkesedéssel szurkolnak a kisebbeknek pénteken a Skanzenben. A negyedik elődöntőbe bekerült szennai tánccsoport ugyanabban a kategóriában indul, mint társaik, a néptáncegyüttesek szekciójában.

 

 

Ha szívesen szurkolnátok a Zselici Döngéseknek, akkor várnak mindenkit szeretettel, hiszen november 29-én 19:00-tól kezdődően kivetítőn követhetitek végig az eseményeket a Szennai Skanzen Szabadtéri Néprajzi Múzeumban, ahol emellett forralt borral, zsíros kenyérrel, és teával készülnek számotokra. 

 

A Facebook eseményt itt találjátok!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: