2019. 11. 22., péntek, 10:35

Bekerültek a Zselici Művészeti Iskola diákjai a Fölszállott a páva tehetségkutatóba!

Pénteken ér a Fölszállott a páva tehetségkutató a harmadik elődöntőjéhez, melyben 12 csapat mutatja meg tudását, köztük a Zselici Művészeti Iskola tanulói is, akiknek Szennában közös szurkolást szerveznek. 

A Fölszállott a páva gyerekévadában 4 kategóriát indítottak, a Duna Televízión péntekenként 19:30-tól sugárzott műsorban a jelentkezők énekes szólisták és énekegyüttesek, táncos szólisták és táncegyüttesek, hangszeres szólisták és zenekarok, valamint néptáncegyüttes kategóriákba nevezhették magukat. 

 

 

A Zselici Művészeti Iskola Ördögtánc csoportja utóbbi kategóriában mutatja meg tudását november 22-én a tévés tehetségkutatóban, amit élőben követhettek ti is, ha a Duna Televízióra kapcsoltok.  

 

 

Ám a szennai közösség közös szurkolást szervezett számukra, így a pénteki este folyamán várnak minden érdeklődőt a Kultúrházban, hogy kivetítőn kövessék végig a műsor történéseit. A helyszínen forralt borral, teával és zsíros kenyérrel várnak mindenkit. 

 

 

A Zselici AMI Ördögtánc csoportja egyébként a válogatókon a Drótostót produkciójával került az elődöntőbe, ahol 48 produkció áll összesen a zsűri elé, amiből a középdöntőbe 24 jut majd tovább. 

 

 

Szurkolunk nekik!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: