2019. 11. 18., Hétfő, 10:59

Új verzió érkezhet az Igazság Ligája filmből?

Immár két éve, hogy bemutatták a DC szuperhőseinek közös kalandját, amely alaposan kiverte a biztosítékot a rajongóknál.

Több sebből is vérzett az Igazság Ligája, amelyen alaposan látszott, hogy szinte a legvégén kapott új rendezőt, hiszen Zack Snydert Joss Whedon váltotta a hajrában. A fogadtatás nem volt felhőtlen, a történetben pontatlanságok, a megjelenésben égbekiáltó hibák (gondoljunk csak Superman bajszára), és alaposan átdolgozott karakterek kerültek a moziba.

A filmet eredetileg rendező Zack Snyder a bemutatást követően ledobta az atombombát, és elmondta, hogy ő bizony befejezte a filmet, és létezik egy rendezői változat, amit természetesen a Warnernek esze ágában sincs bemutatni. Azóta a rajongók előszeretettel használják a #ReleaseTheSnyderCut (azaz "adják ki a Snyder Cutot!”) hashtaget a közösségi oldalakon, immáron két éve rendületlenül, és most jött egy újabb löket.

Azok után, hogy az Aquamant játszó Jason Momoa a múlt hónapban simán benyögte az Instagramon, hogy ő bizony látta a Snyder féle verziót és fenomenális lett, a film megjelenésének két éves évfordulójára a többi sztár is felült a hype-vonatra. A Wonder Womant megformáló Gal Gadot kezdte a sort egy képpel és a hashtaggel, őt követte a Batmant alakító Ben Affleck, Cyborg vagyis Ray Fisher, Zack Snyder, majd az öngyilkos osztag rendezője David Ayer.

A film főszereplői így már mind kivétel nélkül tudtára adták a Warnernek, hogy bizony ki kellene adni azt a bizonyos Snyder féle verziót, amely komoly gondolkodásra adhat okot a stúdiónak.

Szerintetek lesz belőle valami?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: