2017. 11. 16., csütörtök, 16:32

Megérkeztek a hősök Kaposvárra is! – Az igazság ligája már a Cinema City műsorán!

November hónap igencsak kedvez a képregény rajongóknak, hiszen nem is egy, mindjárt két szuperhős film érkezett a vászonra! A Thor: Ragnarok után csütörtökön bemutatkozott Az igazság Ligája is!

Ami a Marvelnél már évek óta sikeresen zakatol, az a DC-nél még csak döcög. Vasemberék már évekkel ezelőtt egyesítették univerzumuk legerősebb hőseit, hogy együtt vívjanak meg a gonosszal, sőt amíg a jövőre érkező Bosszúállók rész egy 10 éves korszakot hivatott lezárni, addig a DC még csak most jutott el odáig, hogy összeverbuválja legnagyobb hőseit. Bár saját, egyéni filmet az új univerzumban eddig még csak Superman és Wonder Woman kapott, Batmannel is megismerkedhettünk a Batman v Superman során, a Liga többi tagjával viszont még csak most találkozhatunk a vásznon először.

 

 

Az igazság ligája a Batman v Supermen története után veszi fel a fonalat, amikor a világ gyászolja a Doomsday keze által elesett Acélembert. Bruce Wayne egy új, még nagyobb fenyegetéstől tart, amely arra ösztönzi, hogy Wonder Womannel karöltve felkeresse a hozzá hasonló, különleges kepeségekkel rendelkező hősöket. Így csatlakozik a csapathoz Flash, Cyborg és Aquaman is, akik együtt már fel tudják venni a harcot a világunk elpusztítására érkező Steppenwolf-al.

 

 

Olyan világhírű színészeket sorakoztat fel Az igazság ligája mint Gal Gadot, Ben Affleck, Jason Momoa, Ezra Miller, Ray Fisher, Henry Cavill, Jeremy Irons és J.K. Simmons, ráadásul elképesztő látványvilággal, izgalmas akciókkal és nem kevés humorral operál, így különösen ajánlott az alábbi időpontokban megtekinteni az alkotást a kaposvári Cinema Cityben:

 

CSÜTÖRTÖK: 17.30, 20.00

PÉNTEK: 15.00,  17.30, 20.00

SZOMBAT: 10.00, 12.30, 15.00,  17.30, 20.00, 22.30

VASÁRNAP:  10.00, 12.30,  17.30, 20.00

 

ELŐZETES:

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: