2019. 11. 15., péntek, 13:21

Véghajrába érkezett kedvenceink nyereményjátéka!

Hétfő estig még nevezhettek és szavazhattok a 74nullanulla és a Városkapu Állatgyógyászati Központ játékára.

November elején nyitotta meg kapuit a város legújabb állatorvosi rendelője a Dombóvári úton, melynek apropóján egy izgalmas nyereményjátékot eszeltünk ki. A város kedvenceire voltunk kíváncsiak, kutyákra, cicákra, nyuszikra és mindenre, melyet otthon szeretgettek. Érkeztek is szépen a képek.

 

 

Közel száz nevezőnél vagyunk már, és egyszerűen nem bírunk betelni a cuki háziállataitokkal, annyira édesek a kis drágaságok! Feldobták a kutyák és cicák az oldalunkat is, bár egyébként számítottunk is a rohamra, hiszen az állatkás tartalmainkat rendszerint imádjátok, ráadásul a tét sem kicsi, hiszen a Városkapu 5.000 - 10.000 és 20.000 forintos ellátási utalványokat ajánlott fel a legtöbb szavazatot gyűjtőknek.

 

És ha már szavazatok, ne aggódjatok a voksok miatt! Attól, hogy a Facebook rendszerében van egy kis zavar, és emiatt rosszul jelenítik meg kedvenceiteknél a kedveléseket, hála az oldalunkba beépített biztonsági funkciónak, minden nevezőnek darabra pontosan megvan a szavazatszáma, semmi nem veszett el! Annyit azért elárulhatunk így a végéhez közeledve, hogy elképesztően szoros a verseny, úgyhogy tessék buzdítani a szavazásra az ismerősöket, ha a legjobbak között akartok végezni!

 

Attól, hogy a Facebook rosszul jeleníti meg a szavazatokat, a mi rendszerünk hiánytalanul rögzíti őket

Fontos kiemelni, hogy ne feledjétek el likeolni a Városkapu Állatgyógyászati Központ Facebook oldalát, hiszen ez alapfeltétele a nyereményjátékban való részvételnek!

 
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: