2019. 11. 04., hétfő, 14:00

Küldj egy képet kedvencedről és nyerj ingyenes ellátást a Városkapu Állatgyógyászati Központba!

Egyedi nyereményjátékot hirdet a hamarosan nyíló Városkapu Állatgyógyászati Központ a 74nullanulla csapatával!

Ahogy arról már tájékoztattunk benneteket, november 4-én nyitja meg kapuit a város legújabb állatorvosi rendelője a Dombóvári úton, akik most egy kis nyereményjátékot is hirdettek!

 

 

A játék során mindössze annyit várnak el, hogy likeoljátok a Városkapu Állatgyógyászati Központ Facebook oldalát majd küldjetek be egy képet a 74nullanulla@gmail.com e-mail címre kedvenceitekről. Ezt követően közzétesszük majd a beérkező fotókat amelyekre szavazni tudtok oldalunkon, és amelyeket náluk is elérhettek a későbbiekben. A legtöbb likeot gyűjtő első három kép, valamint egy különdíjas kedvenc 5.000 - 10.000 és 20.000 forintos utalványt nyer az állatgyógyászati központba, melyet felhasználhat vizsgálat, beavatkozás vagy ellátás során a Dombóvári úton.

 

A játék november 4-én indul, ettől kezdődően küldhetitek a képeket, a szavazásra pedig november 18-ig lesz lehetőségetek, ezt követően fogunk majd eredményt hirdetni. Egy jó képpel állatkáitokról tehát könnyedén juthattok olcsóbb ellátáshoz számukra, ráadásul büszkélkedhettek velük a Facebookon is. Ez így már mindenképp megéri nemde?

 

És ti, neveztetek már?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: