Novemberben készül el Kaposvár legújabb állatorvosi rendelője!

2019. 10. 17., csütörtök, 17:00

Novemberben készül el Kaposvár legújabb állatorvosi rendelője!

A Dombóvári úton kapott helyet a város legújabb és legkorszerűbb kisállat rendelője, a Városkapu Állatgyógyászati Központ, ahová bátran vihetjük majd kedvenceinket november 4-től!

 

Az állatbarátok bizonyára örülnek a hírnek, hogy újabb olyan hellyel gyarapodik a kaposvári rendelők száma, ahol elláthatják kedvenceinket, a Városkapu rendelőjében ráadásul nem akármilyen körülmények között teszik majd mindezt. A Dombóvári út 3. szám alatt található központ a város egyik legfelszereltebb állatorvosi rendelője lesz, melyben a legkorszerűbb felszerelések állnak majd az orvosok - többek között Dr. Garamvölgyi Rita - rendelkezésére.

 

Dr. Garamvölgyi Ritánál jó kezekben vannak kedvenceinkAz állatgyógyászati központban helyet kapott két kezelő, egy teljesen felszerelt műtő, egy képalkotó diagnosztikai helység, egy kórterem, ráadásul egy Petshopot is bedobtak a váróba, így ha hozzájuk fordulunk segítségért, biztosak lehetünk benne, hogy kedvencünk a legjobb helyre, a legjobb kezek közé kerül. Ráadásul már nem is kell sokat várnunk a nyitásra november 4-től már felkereshetjük őket.

 

 

A Városkapu nyitvatartása reggel 9 órától 12 óráig, valamint délután 4-től egészen este 7-ig tart, de vészhelyzet esetén is lehet hozzájuk telefonon keresztül fordulni. Az állatkák ellátásához célszerű időpontot kérni, melyet telefonon vagy a weboldalukon tehetünk meg.

 

A műtő is a legkorszerűbb felszerelést kaptaRöntgen és ultrahang a képalkotó diagnosztikai helységben

 

Végre olyan ellátás, amilyet kedvenceink megérdemelnek!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: