Kaposváron tart oktatást Németország Pillakirálynője!

2019. 08. 05., Hétfő, 11:55

Kaposváron tart oktatást Németország Pillakirálynője!

Bizonyára sokan emlékeznek a kaposvári származású Tóth Emesére, aki évek óta Németországban tevékenykedik mint szempilla stylist, a tavalyi évben ráadásul elhódította az Év Pillakirálynője címet is, amely az egyik legrangosabb elismerés a szakmában. Most Kaposvárra látogat.

Emesét többen is megkeresték már a városból, hogy szeretnének tőle tanulni, részt venni néhány oktatásán, ha kell, akár ki is utaznának hozzá Németországba. Ám az élet úgy hozta, hogy amúgy is haza kell jönnie kicsit, és úgy döntött, összeköti a kellemest a hasznossal, így oktatást szervez városunkban.

Milyen oktatást tartasz itthon?

Ez egy "kettő az egyben" oktatás lesz, ahol a Volume szett tökéletesítése a cél, plusz ha valaki versenyre készülne, akkor arra is fel tudom majd készíteni kellőképp, hogy ne érje meglepetésként semmi a helyszínen majd.

De hol fogod ezt megtartani? Hiszen az új stúdiód Németországban van.

Igen, de Kopitár Viktória volt olyan kedves, és az augusztus 30-án újonnan nyíló üzletét a TörPilla Szalont felajánlotta nekünk, így oda várom majd a tanulókat. Már csak két helyem maradt az oktatásra, idő hiányában nem tudtam nagyobb csoportot fogadni, így akit érdekel a dolog, ne várjon túl sokat a jelentkezéssel.

Mi lesz pontosan ezen a képzésen?

Beavatom a tanulókat minden apró trükkbe, amit ebben a szakmában tudni kell vagy érdemes. Ha valaki épp versenyre készül, természetesen arra is felkészítem, hogy sikeresen vegye majd az akadályokat. Az elmélet valamint a gyakorlás után a saját modelleken dolgozhatnak majd a tanulók, miután pedig elkészültek Volume szettjükkel, a hivatalos bajnokságok kritériumai alapján értékelem őket, átbeszéljük hol és mit lehet még javítani munkájukon.

Kiket vársz ezen az oktatáson? Újoncokat, haladókat?

Elsősorban olyan szempilla stylistokat akik nincsenek 100%-ig megelégedve a volume szettjükkel, akik kíváncsiak az én technikámra, folyamatosan arra törekednek, hogy fejlesszék magukat és szeretnének kapni némi visszajelzést, és belekóstolnának a versenyzés világába.

Mit kapnak azok akik elvégzik az oktatást?

Két oklevéllel távozhatnak majd, egy Perfect Volume haladó színtű továbbképzéssel és egy Szempilla építő bajnokságra való felkészítéssel.

Meddig és hol lehet jelentkezni?​

Augusztus 25-ig várom a jelentkezéseket, nyugodtan lehet rám írni Facebookon ITT vagy e-mailben az emeselashes@gmail.com címen.

Mióta oktatsz?

Már január óta tartok rendszeresen képzéseket, szerencsére a tanulók és az érdeklődők száma is folyamatosan nő, amiért mérhetetlenül hálás vagyok, hiszen nincs jobb dolog annál, mint amikor valaki szintén szakmabeli megajándékoz a bizalmával. Egyébként szívesen oktatnék gyakrabban itt Kaposváron is, ha van elég jelentkező, elgondolkoznék rajta, ezért e-mailben az előbb már említett címen fel lehet velem venni a kapcsolatot.

Ha kiváncsi vagy Emese tevékenységére, kövesd a Facebook oldalát!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: