2019. 08. 02., péntek, 13:38

Örülhetnek a kaposvári alsósok! Egy hónapig ingyen utazhatnak az országban

Idén nyáron minden alsó tagozatos kaposvári diák kézhez kaphatott az iskolájában egy-egy Kajla útlevelet, amivel júliusban ingyen utazhattak a MÁV járatain, illetve hazánk látványosságainál ingyen limonádéval vagy desszerttel ajándékozták meg őket. Az akció annyira jól sült el, hogy meghosszabbították az útlevelek lejárati idejét. 

Az előre tervezett egy hónap helyett kettőre húzta ki a MÁV és a GYSEV az alsó tagozatos diákok ingyen utazását a nyár folyamán, így a Kajla útlevél, illetve diákigazolványuk felmutatásával egész augusztusban igénybe vehetik a szolgáltatásokat, illetve a kísérőik 33%-os kedvezményben részesülnek. 

 

A program meghosszabbításának oka, hogy óriási népszerűség övezte Magyarország látványosságainak felkutatását a családok körében, ráadásul a legkeresettebb helyek között Somogy megye is szerepel, hiszen a Balaton torony magasan vezet az úticélok között, mellette a Tisza-tó, a Dunakanyar, a Velencei-tó, illetve hazánk nagyobb városaiba barangolnak el szívesen a gyerekek. 

 

 

Ti utaztatok már vele?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: