2019. 06. 17., hétfő, 16:22

Júliusban ingyen utazhatnak a kaposvári alsós tanulók szinte az ország minden részébe!

Egy új kezdeményezésnek köszönhetően 2019 júliusában az országban, így Kaposváron is az összes alsó tagozatos diák kézhez kapott egy Kajla útlevél elnevezésre hallgató füzetet az év végén, amivel ingyen utazhatnak majd a MÁV-val, illetve a programban részt vevő látványosságoknál ingyen limonádét vagy desszertet kaphatnak. 

Egy országos turisztikai kampányként indult útjára a Kajla útlevél, amit annak érdekében hoztak létre, hogy a kisdiákok is megismerjék Magyarországot. A Kajla útlevélen kívül egy mobil applikáció segítségével működik a rendszer, amiben 41 látnivalót, Somogy megyéből pontosan kettőt fedezhetnek fel az alsó tagozatos diákok. 

 

 

A programhoz a mai napig csatlakozhatnak a turisztikai cégek az ország bármely területéről egyetlen feltétellel, hogy bizonyos felajánlást tegyenek a Kajla útlevéllel érkezőknek. A vállalkozók, akik részt vesznek a kampányban az érkezőket pedig limonádéval, egy ebédhez járó desszerttel, vagy gombóc fagyival ajándékozzák meg. 

 

 

A Kajla útlevéllel a kaposvári alsósok egész júliusban ingyen utazhatnak a MÁV-val, mindössze a füzetre, illetve a diákigazolványukra van hozzá szükség, egy kísérőjük pedig 33 %-os kedvezményben részesül. 

 

 

Az első pecsétet a Kajla útleveletekbe a Fő utcán található Tourinform irodában szerezhetitek meg, ám a megyében további 8 hely található. Azt sajnos még nem tette közzé az oldal, hogy hol találhatóak azok a cégek, ahol kedvezményekben részesülhetnek a kicsik. 

 

 

Ti kipróbáljátok?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: