2019. 07. 01., Hétfő, 10:53

Kaposváron is vetítik majd a bővített Bosszúállók filmet!

Egy hétig lesz majd látható az extra tartalommal ellátott Bosszúállók: Végjáték a kaposvári Kultik moziban.

Minden követ megmozgat a Marvel, hogy letaszítsa James Cameron Avatar című alkotását a trónról, legalábbis ami a bevételt illeti. Ugyan mindenki azt hitte, hogy mindez simán fog menni, a film népszerűsége két-három hét után esni kezdett, és ugyan a mámorító 2 milliárd dolláros bevétel is ritkának számít, a stúdiónál egyértelműen a rekord megdöntése a cél.

Mivel alig 45 millió hiányzik ehhez, a Marvel hozzácsapott további 7 percet a már amúgy is 3 órás filmhez, hogy még néhány rajongót bevonzzanak a moziba. A cselekményen nem változtat az a néhány perc sőt, nem is nagyon tartozik hozzá, hiszen kapunk egy kisebb megemlékezést néhány soha nem látott képkocával Stan Leeről, egy félkész momentumot Hulkról, végül pedig némi betekintést az új Pókember moziba.

Szóval aki kíváncsi arra a plusz néhány percre, és hozzá szeretne járulni a Végjáték rekorddöntéséhez, az már Kaposváron is megteheti, hiszen a Kultik mozi műsorra tűzte az extra tartalmakkal telepakolt változatot. A Kaposvár Plázában július 11-től július 17-ig lesz majd látható, minden nap 17 órától a film, amelyre akár jegyet is nyerhettek tőlünk, ha játszotok velünk ITT.

Szerintetek meglesz a rekord döntés? Megérdemelné a film?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: