2019. 06. 25., Kedd, 14:30

Desedai csillezés laza köntösben - Megnyitott az Icon Caffe!

Rattan karosszékekből, árnyékban, jégkockával szervírozott koktélok mellett élvezhetjük mostantól a Deseda parti naplementéket az Icon Caffe teraszán.


Baksa Tamás üzletvezető fiatalos, chilles hangulatot csinált az idáig is kedvelt helynek, mely akármelyik mezei nyári hétköznaphoz jó keretet biztosít egy laza fröccsözéshez, koktélozáshoz. Ahogy ő fogalmaz,

egy olyan helyet képzelt el az átalakításkor, ahova napközben, de akár buli előtt vagy utáni délelőttön is be lehet ülni relaxálni, ehhez pedig minőségi italok és zenék társulnak.

Az egyszerű, vízparti harapnivalókhoz képest egész magasra tette a lécet alapanyagok terén, igyekszik minden hozzávalót helyi termelőktől vagy eredeti formájában beszerezni, így például a 4 féle melegszendvicsen, házi fehérborsos-konyakos fűszervajat használ, a hideg bruschettára pedig eredeti, olasz buffalo mozzarella kerül.

Minden megtalálható az italválasztékban amit egy szomjas strandoló megkívánhat - limonádék, szörpök, alkoholos és mentes koktélok, csapolt sörök (Dreher, Floris Kriek meggy) és kávék (Segafredo), és persze borok (Maczkó Picészet, Villány).

Tomi a színes-széles koktél kínálatból az Icon-ra keresztelt hűsítőt ajánlja különösen, melynek jégkásaágyára zöldalmaszirup, áfonyalé, őszibaracklé, vodka, ehető rózsaszirom, szeder, friss citrom és menta kerül. 

A tervekben továbbra is szerepelnek saját szervezésű programok, melyek az elektronikus zene mellett az instrumentális élőzene és akár a jazz fele is szívesen elhajlanak, ezekről és egyéb történésekről facebook oldalukon értesülhettek.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: