2018. 05. 07., Hétfő, 12:47

Újra kinyitotta kapuit a Deseda üdvöskéje - Megnéztük idén milyen a Desi Beach Bar

A tavaszt szinte kihagyva, egyenesen a nyárba csöppentünk, hiszen az elmúlt hetekben már több olyan napunk is volt Kaposváron, amikor 30 fok közelébe kúszott a hőmérő higanyszála. Ilyenkor mindenki azonnal a vízpartot keresi, és szerencsére nekünk Kaposváriaknak nem is kell egészen a Balatonig mennünk, ha egy rövid kikapcsolódásra vágyunk, hiszen itt van a Deseda.

Korábban már beszámoltunk részletesen a helyről, amely a Deseda toponári oldalán, a büféknél található. A Desi Beach Bar könnyen kiszúrható, hiszen külalakban kitűnik a társak közül, a fehér függönyök és a laza flow stílus szinte már a tengerpartra varázsol minket. Szerencsére nem sörpadokon kell üldögélnünk, ha benézünk hozzájuk, hiszen kényelmes saját készítésű bútorokkal várják a felfrissülni vágyókat.

Ugyan sokan közületek már biztos voltak ott, ezért nagyon nem is kell bemutatnunk a helyet, viszont a srácok igazán beújítottak az idei szezonra. A kínálat között mindenki megtalálja a magának valót, azonban vannak különlegességek, amelyek minket teljesen levettek a lábunkról. Már most látjuk, hogy a Desi Beach Bar a sajátos limonádéjától lesz híres a Desin, hiszen fél tucatnyi íz közül válogathatunk, amelyek rendesen fel vannak spékelve, és alap, hogy friss gyümölcsök tömkelege is kerül a poharunkba, ha minket kérdeztek az erdei gyümölcsösre esküszünk.

Kávék terén az eddig jól bevállt Perté mellett maradtak, és ugyan a meleg miatt mi nem kívántuk felpörgetni nagyon magunkat, viszont amikor elénk tették a jegeskávéjukat, nem bírtunk ellenálni. Igazán ínyenc ízesítéssel gyorsan be is tekertük, viszont a kérdésre, hogy igazán mitől ilyen finom, csak a szigorúan titkos választ kaptuk.

Alkoholos italok terén is bővült a kínálat, a sörök között a csapon a városban egyedülálló, az elmúlt évekhez hasonlóan csak náluk kapható Osjecko horvát sör kapott helyet, amely a Desi slágere kell, hogy legyen, hiszen enyhén citrusos, lágy íze miatt ez a sör vízpartra termett, ha maradnátok a boroknál, akkor egy gyümölcsökkel teli fröccsöt tudnak figyelmetekbe ajánlani a srácok. És ha már vízpart, akkor a koktélok közül az Aperol Spritzet kell kiemelnünk, amely most nagy divatnak örvend nálunk, így a srácok is feldobták azt az itallapra. Természetesen röviditalokban sincs hiány, így akár az esti alapozásnak is tökéletes otthont adhat a Desi Beach Bar.

A Deseda egyik kiemelkedő üdvöskéje mostantól minden nap várja a vendégeit, közvetlen és kedves kiszolgálással, igényes italokkal, és a tervek szerint hamarosan finom ételekkel is. Érdemes követni a Facebook oldalukat vagy az Instagram fiókjukat, itt számolnak be nap mint nap az újdonságokról, amelyekre elmondásuk szerint bőven számíthatunk a következő időszakban. Azt már most fel lehet karcolni a naptárba, hogy május 19-én szombaton egy igazi akusztikus estét tartanak majd, amikor a Srácok a szomszédból fogja igényes muzsikákkal kiszolgálni a vendégeket. Mivel minket már simán lekenyereztek, a magunk asztalát már le is foglaltuk a Desi Beach Barnál.

Nekünk nagyon bejött, ti voltatok már?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: