Az előző hónapok teltházas eseményei után nem volt kérdéses, hogy márciusban is megrendezi borvacsora estjét a Deseda Kapuja étterem. A március 5-i eseményen a Stier Pincészet díjnyertes borai vendégeskednek Somogyaszalóban, egyenesen a Villányi borvidékről.
Az ételek-italok mellett a művészet is szerephez jut, a vacsora Pintér Zoltán „Túl a Deseda Kapuján” fotókiállításának megnyitója is lesz egyben, és egy interaktív borkvízre is sor kerül. Hogy szakavatott kezekben haladjon az est, Palancsa Laci moderálja a programokat.
De lássuk mivel készül a konyha a Stier Pincészettel karöltve!
Welcome drink
Cimbora 2017 - Muscat Ottonel gyöngyözőbor
Előétel
Libacomb rilette reteksaláta kupakkal, fekete sóval és pirított édes brióssal
Villányi Kékfrankos Rosé 2018
Az év legjobb rosé bora / Miklós-napi Borverseny
Leves
Gyöngytyúkleves fonnyasztott salátával és metélőhagymás, sült májgombóccal
Főétel
Sertéspofavadas hajdinás zsemlegombóccal, fafüle gombával, lencsével és rozmaringhabbal
Villányi Merlot 2011 / TOP 100 – Magyarország legjobb vörösbora 2018
VAGY
Lepkepisztráng zsenge szívsalátával, grillezett zöldspárgával, vajmártással és sós citrommal
Villányi Sauvignon Blanc 2018
Desszert
Csokoládémousse gránát almával, pisztáciával és habcsókkal
Villányi Cuvée 2012 / TOP 100 magyar bor, Villányi Borverseny Aranyérem 2015
Ha szeretnétek végigélvezni ezt a különleges vacsorát, foglaljatok asztalt a 70/369-6948 számon!
Ha szeretnétek mindezt ingyen, játsszatok velünk, egy páros vacsorát sorsolunk ki a résztvevők között!