2019. 02. 04., hétfő, 11:39

Bosszúállók, Halálos Iramban, Toy Story - Egy rakat új előzetest mutattak be a Super Bowl alatt!

A mozirajongók egyik kedvenc ünnepe a Comic-Con után általában a Super Bowl időpontja szokott lenni, hiszen a stúdiók előszeretettel mutatják be készülő filmjeiket a több százmilliós nézettséggel rendelkező sportesemény alatt. Idén sem volt ez másképp, és kaptunk egy rakat új képkockát az idei év legvárósabb filmjeiből a Rams-Pats összecsapás során.

Bosszúállók: Végjáték - Április 25.​

Az idei év, ha nem az utóbbi évtized legjobban várt filmje, a Bosszúállók következő része kapott egy újabb rövidke előzetest, amiből megint nem tudunk meg túl sokat, talán annyit, hogy a film elég komornak ígérkezik (nem is csoda ennyi elhalálozás után), valamint, hogy Tony bizony nem egyedül van azon az űrhajón!

 

 

Marvel Kapitány - Március 7.

Idén nem csak egy filmmel érkezik a népszerű képregény-univerzum, hiszen bemutatják legerősebb női szuperhősüket is, Carol Danvers-t, aki majd fordulópontot jelenthet a csapat számára a Thanos elleni küzdelemben.

 

 

Toy Story 4. - Június 20.

Eltelt már néhány esztendő a legutóbbi Toy Story film óta, és aki azt hitte, hogy kedvenc játékaink története nem folytatódhat, az bizony tévedett. Mert bizony jön a negyedik felvonás, melynek színhelye már nem egy gyerekszoba, hanem egy egész karnevál!

 

 

Halálos iramban: Hobbs és Shaw - Augusztus 1.

Már számot se tudunk írni, hányadik Halálos iramban film készül, ám ebben a spinoffban sem Vin Diesel körül forog majd a világ, hanem az elmúlt részek során feltűnő, és óriási rajongótábort szerző karaktereket ismerhetjük meg majd jobban, hiszen Luke Hobbs (Dwayne Johnson) és Deckard Shaw (Jason Statham) egyik küldetését követhetjük végig. Bár a két arc a korábbi Halálos iramban filmek legnagyobb ellenfelei voltak, még mindig lehetett emelni a téten, és Idris Elba személyében egy olyan főellenséget behozni, aki emberfeletti képességekkel bír.

 

 

Bónusz: Trónok harca - Bud Light

Korábban már megmutattuk a Trónok harca befejező évadának első előzetesét, amiből túl sok információt nem tudtunk meg kedvenceink jövőjét illetően, ahogy az alábbi kedvcsinálóból sem. A reklám tematikája ugyan a Trónok harcára hajaz, ahogy a lovag halála és a sárkány is, viszont újat így se tudtunk meg, csak megerősítettek minket abban, hogy április 14-ig kell várnunk a premierre.

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: