2017. 07. 24., hétfő, 12:43

Ámulunk és bámulunk a Comic-Conon bemutatott előzeteseken

Hétvégén sor került a filmes, sorozatos és képregényes világ legfontosabb eseményére, a San Diegó-i Comic-Conra, ahol egy újabb előzetest kaptunk az év talán egyik legjobban várt szuperhős filmjéhez, az Igazság Ligájához is.

Nem csak a DC háza táján voltak történések, a Marvel is közzé tette legújabb filmjének, a Thor: Ragnaroknak előzetesét, ahogy azt már meg is írtuk, ám a várva várt Avengers: Infinity War ízelítőt csak a helyszínen lévők tekinthették meg, annak publikálására még sajnos várnunk kell. Amíg az előzetes nem érkezik, addig sajnos be kell érnünk a hivatalos plakáttal. 

 

 

Sorozatok terén a Marvel talán a legizgalmasabb újdonsága, a Defenders kapott egy apró ízelítőt az augusztus 18-i indulás előtt, valamint az Inhumans is megérdemelt már egy új kedvcsinálót, ha már az első nagyon nem jött össze…

 

 

 

 

A DC nagyot robbantott

A DC nem aprózott el idén se semmit, egy rakat bejelentéssel, előzetessel és újdonsággal készült a csapat. Először felvázolták a közeljövőben várható filmek listáját, amiből kiderül,hogy a novemberi Igazság Ligája mozi után mire számíthatunk. Érkezik a már készülőfélben lévő Aquaman, saját filmet kap Shazam, jön a Suicide Squad folytatása, Batman saját története, a Justice League Dark, a Batgirl, végre megismerkedhetünk két új Zöld Lámpással a Green Lantern Corpsban, megnézhetjük az egyik legnépszerűbb Villám sztorit a The Flash: Flashpoint során, valamint a hatalmas sikert arató Wonder Woman folytatása sem marad el.

 

 

A jelenlévők egy rövid ízelítőt már láthattak az Aquaman filmből, azonban publikussá csak az Igazság Ligájának előzetese vált, ami négy perces tömény zúzdát tartalmaz sőt, egy apró utalást is kaptunk a végén az Acélember visszatérésére.

 

Sorozatok terén is folytatódnak a sikerszériák, bemutatták a Flash, a Zöld Íjász, a Supergirl és a Gotham következő évadának előzeteseit is, valamint a várva várt új sorozat, a Krypton is kapott egy új bemutatót.

 

Zombikból és sárkányokból sem lesz hiány

Ha már sorozatok, akkor a két, talán legnagyobb rajongótáborral rendelkező sorozat, a Walking Dead és a Trónok harca is bemutatta következő évadának előzetesét a Comic Conon, de a várva várt új Star Trek sorozat, a Discovery is bemutatkozott.

 

Az óriás robotok újra akcióban!

Filmek terén sem lehet panaszunk, hiszen a szeptember 21-én érkező Kingsman folytatásához, Az aranykörhöz is jött egy új rövid kedvcsináló, ahogy a Tűzgyűrű folytatásáról is lerántották a leplet. A horror rajongók is örülhettek egy kicsit, hiszen a Fűrész 8. része a Jigsaw is új előzetessel jelentkezett be.

 

 

Ti melyik sorozatot/filmet várjátok a legjobban?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: