2019. 01. 23., szerda, 12:40

Varázslatos ételkompozíciók és elképesztő ízek! - Új étlappal vár a Deseda Kapuja

Szeretjük az újításokat, amiről a Deseda Kapuja rendre gondoskodik is. Hozzájuk betérve sosincs okunk panaszra, hiszen pár havonta frissítik étlapjukat az aktuális szezonhoz alkalmazkodva, és kreatív fogásokkal rukkolnak elő a vendégeik számára. 2019-ben sem kellett sokat várni, hiszen már kikerült Facebook oldalukra az aktuális menüsor, ami számos ételkülönlegességet és új italokat tartalmaz. 

 

Kun Péter kreatív séf az idei év első új étlapjával rukkolt most elő, amelyen mind az előételek, a főételek, és a desszertek szekciójában is találni igazán nagy meglepetéseket. A gourmet csárda stílus védjegyei megmaradtak az új ételek tekintetében is, ám érezhető már a fine dining irány is. 

 

 

Ugyan a fine dining-ról sokaknak a drága, puccos és apró adag jut eszébe, de a Deseda Kapuja ezeket a sztereotípiákat levetkőzve várja továbbra is a vendégeket. Csak megnyugtatásotokra közöljük, hogy az új adagokkal is bőségesen jól lehet lakni - saját tapasztalat-, a tányérra tekintve pedig a szemünk szinte káprázik a gyönyörű ételkompozícióktól, az ízek pedig egy mesevilágba kalauzolnak minket.

 

 

A fácán, a csirke, a szarvas és a marhapofa sem távozik, csak új köntösben vár benneteket, némileg megbolondított ízbombákkal, és ha lehetséges, még elképesztőbb látványvilággal. 

 

 

Ha nem hinnétek nekünk, lessétek meg a Deseda Kapuja új étlapját ITT vagy vegyetek részt 2019 eslő Borvacsoráján az étteremben!

 

Kinek sikerült meghoznunk hozzá a kedvét?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: