Különleges vacsoraesten mutatja be új könyvét a Deseda Kapuja étterem séfje

2018. 11. 26., Hétfő, 12:43

Különleges vacsoraesten mutatja be új könyvét a Deseda Kapuja étterem séfje

Egy nem mindennapi programra szeretnénk felhívni a gasztronómia iránt érdeklődő olvasóink figyelmét. A rövid idő alatt hírnevet szerzett somogyaszalói Deseda Kapuja étterem kreatív séfje, Kun Péter megjelentette első könyvét, mely a "Gourmet Csárda - 36 év, 36 recept" címet kapta, ennek apropóján szervez vacsorával egybekötött könyvbemutatót most az étterem. 

Az eseményen átvitt, és szó szerinti értelemben is belekóstolhattok abba, amiről a könyv szól: a hagyományok tiszteletébe, a szüleink receptjeibe és a magyar konyha sokszínűségébe.

Megismerhetitek személyesen Kun Pétert, aki Krasecz Zoltánnal és Bognár Zsolttal, az étterem séfeivel mutatnak be 5 ikonikus fogást a könyv lapjairól, melyek a következők:

Előétel:
- Kacsamájas szamármorzsával, házi kenyerünkkel

Leves:
- Fácánesszencia májas grízgombóccal és petrezselyem olajjal

Főételek (választható):
- Marhapofa pecsenye vargánya kocsánnyal, sült dödöllével és rozmaringhabbal

- Süllőpaprikás, juhtúrós burgonyasztrapacskával, füstölt kapor terrinnel és haltepertővel

Desszert: 
- Mákos túrógombóc édes tejfelhabbal és mézeskalácsmeggyel

Ha szeretnél részt venni az esten, jelöld a Facebook eseménynél, de igyekezz! - A helyek kizárólag előfoglalással, korlátozott számban érhetőek el, 6990 Ft-os áron.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: