2018. 11. 12., hétfő, 14:00

Véget ért az X-Faktor Kárász Ervin számára!

Kárász Ervinről elmondható, hogy igazán sokáig jutott az X-Faktor tehetségkutató műsorában, hiszen őt csak Király L. Norbi kőrözi le a kaposvári kötődésű versenyzők közül. Ervinnek sajnos a Mentorházban ért véget a verseny, de nézzük, hogyan jutott el odáig. 

A válogatókra még húgával együtt érkezett, ahol egy közös dalukkal a Csak a csípővel álltak a mentorok elé, akik egy olyan feltételhez kötötték Ervin továbbjutását, hogy a jövőben szólóban folytatja majd a tehetségkutatóban a pályafutását, amibe a fiú kisebb nehézségek árán, de belement. 

 

 

A táborba Ervin már egyedül érkezett, ahol négy társával elsőként álltak a 2018-as szériában a színpadra egy Bruno Mars dallal, és bár ahogy ő is említette, nem erőssége az angol, viszont a zenébe írt kreatív szólója megfogta a mentorokat, és csapata 4 igennel jutott tovább a székes fordulóba

 

 

Ahogy véget ért a tábor Ervin a 25 éven felettiek csapatába került, akiket Radics Gigi mentorált. Ebben a fordulóban is saját dallal lépett színpadra, mégpedig az Ave, C-zar-t adta elő, mire Bye Alex állva tapsolt neki, Gigi pedig leültette a székek egyikére, ahonnan szóba sem került, hogy felállna majd a kaposvári kötődésű előadó. 

A hétvégén elérkeztünk a műsor Mentorházas periódusához, amikor a mentorok kiválasztják azt a három embert, akiket az élő showba visznek majd magukkal. Ervin kategóriája szombaton elsőként került adásba, ahol ismét az egyik saját dalát a Hol Voltál-t adta elő, és most  nem csak rappelt, hanem énekelt is kicsit a mentoroknak. 

 

 

Ervin ugyan nem kapott rossz kritikát, ám sajnos Gigi nem őt választotta ki, így számára befejeződött a tehetségkutató. 

 

Mi gratulálunk hozzá, hogy idáig sikerült eljutnia és sok sikert kívánunk a jövőben!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: