Mániád az IKEA, de a vásárlás túl sok macera? A kaposvári Kell 1 Futár megoldja!

2018. 10. 03., szerda, 15:07

Mániád az IKEA, de a vásárlás túl sok macera? A kaposvári Kell 1 Futár megoldja!

Abban talán mindenki egyetért velünk, hogy a legmenőbb lakberendezési cuccokat a svéd cégóriás üzleteiben szerezhetjük be, amelyekből hazánkban csak hármat találni, viszont egyiket se Kaposvár közelében.

Ezért örvendeztünk mi is, amikor bejelentette az IKEA, hogy Magyarországon is elindítja a házhozszállítás lehetőségét, így otthonról kényelmesen és viszonylag gyorsan tudunk online vásárolni üzleteikben. Igen ám, viszont a díjszabástól már kicsit elállt a szavunk, nem kis pénzért hozza ugyanis házhoz termékeit a cég, így továbbra sem volt épkézláb megoldás a vásárlásra. Egészen eddig.

 

 

Kell nekem egy futár! 

Történt ugyanis, hogy a nagy múltú és sikeres kaposvári vállalkozás, a Kell 1 Fuvar, akikről már mi is beszámoltunk korábban, új platformon kezdett el mozogni, és beindította a Kell 1 Futár nevű kezdeményezését. A srácokkal így akár otthonról is beszerezhetjük az IKEA polcairól a kiválasztott termékeket, amelyeket ráadásul akár 1 napon belül át is vehetünk, a saját kapunkban. És mindezért gondolhatnánk, hogy sokkal többet kérnek el mint az IKEA de nem így van, hiszen a cél pont az volt, hogy gyorsabban, egyszerűbben és legfőképpen olcsóbban hozzák el a vásárlók számára kiválasztott lakberendezési termékeiket.

 

 

Hogy működik?

Pofon egyszerűen! A Kell 1 Futár nem bonyolítja túl a dolgokat, így gyorsan választott termékeinkhez juthatunk. Többféle módon lehet szolgáltatásukat igénybe venni, felvehetjük velük a kapcsolatot telefonon (06 70 608 0088),  Facebookon és e-mailben is, ahol le kell adnunk nevünket, telefonszámunkat és a szállítás pontos címét, majd a megrendelt terméket kell megneveznünk, cikkszámát, színét, méretét és mennyiségét megadnunk, aztán várhatjuk is a futárt. Van azonban egy még egyszerűbb módja is segítségül hívni őket, ha csak simán kitöltjük az IKEA oldalán a bevásárló listánkat, majd azt elküldjük nekik e-mailben, amiről küldenek egy visszaigazolást, és már mennek is érte. Ráadásul ők tényleg mindent kiszállítanak amit az üzletben kapni lehet, hiszen míg az IKEA nem hajlandó dísznövényeket vagy törékeny árukat utaztatni, addig a Kell 1 Futár bármit felpakol az autóira.

 

 

Na jó, de mibe kerül ez nekem?

Nem többe mintha az IKEA házhoz szállítási szolgáltatását vennénk igénybe sőt, jóval olcsóbban megússzuk a bulit. A srácok felár nélkül szállítanak Kaposváron kívül a nagyobb városokba is mint Dombóvár, Szigetvár, Pécs, Komló, Mohács, Baja, Bonyhád, Szekszárd, Tolna, Kalocsa, Paks, de más települések is megoldhatók egy rövidke megbeszélés után. 20.000 forintos vásárlásig nincs szükség előlegre sem, elég átvételkor fizetni, amely pedig így alakul:

 

Házhoz szállítás esetén:

- 2.500 forint alapdíj plusz a leszállított áru értékének 8%-a.

Kaposvári telephelyen való átvétel esetén:

  • 5.000 forint áruértékig: 1.500 Ft
  • 5.000-10.000 forint közötti áruértékig: 2.500 Ft
  • 10.000 forint feletti áruértéktől 1.250 Ft + az áru értékének 8%-a.

 

 

Már rendelhetünk, október 15-től szállítanak is!

Egy szó mint száz, az IKEA eme szolgáltatásnak hála megnyílt számunkra, nem szükséges mától felbindzsizni Budapestre egy jó kis bútorért, hiszen a Kell 1 Futár csapata pillanatok alatt házhoz szállítja nekünk, amiért ráadásul nem is kér el közel se annyit, mint maga az áruház (ahol a legolcsóbb esetben is 6.500 forintért indulnak útnak).

 

Ha tehát gyakran görgeted az IKEA oldalát, vagy szükséged lenne egy új bútorra, esetleg lakásfelújításon töröd a fejed, akkor neked Kell 1 Futár! 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: