Ausztriában, Németországban dolgozol? Kell1Fuvar? Utazz megbízható, kaposvári céggel!

2016. 05. 04., szerda, 20:20

Ausztriában, Németországban dolgozol? Kell1Fuvar? Utazz megbízható, kaposvári céggel!

Manapság ha el kell jutnunk valahová, jóval több lehetőség közül választhatunk, mint az elmúlt években, ez igaz a külföldi utazásra is. Kaposvárról a legtöbben nem szórakozni járnak nyugatra, van aki hétről hétre megteszi a több száz kilométeres utat, hogy dolgozhasson. Sokan járnak Ausztriába, Németországba, ezt az igényt meglátva indított sikeres vállakozást egy kaposvári cég, a Kell1Fuvar.

 

 

Kell1Fuvar már három éve űzi a legmagasabb szinten a nemzetközi telekocsizást. A hét embert foglalkoztató cég autói minden egyes nap úton vannak, és Kaposvárról indulva, Pécsen és Budapesten áthaladva veszik célba Németországot, ahol Mannheimig meg sem állnak.

 

Mindent az utasokért

- Az autóink fixen járnak minden nap Németországba – kezdett bele a bemutatásba Győri Roland, a Kell1Fuvar tulaja – ahová naponta 10-15, havi szinten 400 utas tart velünk, az átlagosan 3000 km-es úton. Mi mindig jövünk és megyünk, nem töltünk időt a célállomáson, hisz időhöz vagyunk kötve. A legfontosabb, hogy a velünk utazók elégedettek legyenek, miattuk dolgozunk. Belőlük élünk, így mindent megteszünk azért, hogy az utazás minden részlete tökéletes legyen.

 

A honlapon megtalálható a részletes útvonal lista, ráadásul foglalni is lehet- Úgy kell minket elképzelni mint a helyi járatos buszokat - mi is minden nap fixen járunk. Az útjainkról a neten mindent meg lehet találni, hogy merre megyünk, mikor érünk egyes helyekre, mennyibe kerül az utazás, stb. Van saját weboldalunk, megtalálhatók vagyunk a Facebookon, fent vagyunk az Oszkáron, de még néhány német munkaerő közvetítő oldalon is lehet velünk találkozni. Ezeket felkeresve lehet jelentkezni az útjainkra, de természetesen állandó diszpécser szolgálattal is rendelkezünk, így tényleg 0-24-ben lehet nálunk utat foglalni.

- Sokan tudják, hogy a repülőjegyek Németországban jóval olcsóbbak, mint hazánkban, így sokat lehet spórólni már azzal is, ha valaki nem Budapesten száll fel, hanem eljön velünk Münchenig. Kint jóval olcsóbban kapja kézhez repülőjegyét, ami még a mi utunkkal együtt is sokkal kedvezőbb, mintha Pestről indulna. 

 

Háztól házig

- Annyiban is megkönnyítjük a velünk utazók életét, hogy előzetes egyeztetés után, az útvonalunktól számított 30-40 kilométeren belül vállalunk kitérőt, így házhoz tudunk menni az utasainkért. Ezzel az utazás előtti utazást is egyszerűbbé tesszük és a poggyászokkal sem kell bajlódni, hisz bőven van helyük az autókban. Ezekért egyébként ésszerű keretek között nem is számítunk fel felárat.

 

Fér azért rendesen csomag a kisbuszba.

Ne üljetek be feketézőkhöz!

Rengeteg telekocsis szolgáltató van már manapság, akik között bőven akadnak illegális szállítók is. Velük vigyázni kell, mert ha a hatóságok valamit nem találnak rendben a papírokkal, akkor nem csak a szállítót, hanem az utast is szépen megvágják, ha tudott róla, ha nem!

 Ezért van ott minden autónk oldalán az NT szám, amely az engedélyezett autót jelöli. Nálunk biztosítva vannak az utasok, a poggyászok, ráadásul nem egy hobbi kaszkadőr ül be a vezetőülésbe, hanem kizárólag szakképzett, papírokkal rendelkező profi sofőrök.

 

Fontos az NT kód, ez mutatja, hogy a jármű rendelkezik engedélyekkel- Mindezeken kívül fontos a velünk utazók kényelme is, nekünk számít az is, ha velünk utazol jól érezd magad és ne feszülj be ott hátul.

Az autóink mindegyike tiszta, rendszeresen szervizelt, kényelmes, wifivel ellátott autó két sofőrrel, akiknél fontos, hogy tudjanak kommunikálni egymással és az utasokkal is, hiszen nem téglákat, hanem embereket szállítanak.

 

 

- Ha jól érzi magát aki velünk utazik, általában kiszálláskor már be is jelentkezik a visszaútra, ami nagyon egyszerű, hiszen minden nap úton vagyunk. A négy plusz egy tartalékból álló autóparkunkat saját szervízünkben tartjuk karban, így minden szempontból naprakészek vagyunk. Ha esik, ha fúj, ha egy utasunk van, ha tíz, mi megyünk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: