2018. 09. 07., péntek, 14:26

Oltári nagy böszmeség terjed a Facebookon - Már a kaposváriak is bedőlnek neki

Ugyan sokszor beszámoltunk már a Facebook algoritmusát érintő változtatásokról, ám ezek a módosítások nem áthidalhatok egy-egy bejegyzés által, amit közzéteszünk üzenőfalunkon.

Pedig sokan bedőlnek a legújabb őrültségnek, amely egy hosszabb posztban magyarázza a közösségi oldal változtatásait, majd kitér arra, miként lehet mindent a régi kerékvágásba helyezni, és ismerőseink számára láthatóvá tenni posztjainkat. A szöveg szerint ha látjuk ezt a bejegyzést ismerősünk üzenőfalán hozzá kell kommentelnünk, hogy a jövőben is láthassuk bejegyzéseit sőt, az egészet ki kell másolnunk és kitennünk saját hírfolyamunkra is. Mutatjuk:

 

 

Több helyen is sántít a sztori, talán felesleges is ragoznunk, hogy miért is nem állják meg helyüket az állítások, de annyi bizonyos, hogy a poszt kimásolásától és a hozzászólástól nem fog megváltozni a Facebook algoritmusa, továbbra is azokat az ismerőseinket fogja bedobálni leggyakrabban hírfolyamunkra, akiknek követjük a mindennapjait. Tehát megspórolnánk nektek most egy felesleges posztot, nem lesz jobb a helyzet, ha ti is megosztjátok.

 

Köszi-köszi!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: