2018. 06. 01., péntek, 12:30

Ki a legnagyobb filmrajongó? Ezzel a játékkal most megmutathatod tudásodat!

Nagyon rákattantunk a legújabb Messengeres játékra, amely nagyon hasonlít arra, amelyről egyszer már nem tudtunk leállni, viszont ennek van egy számunkra kedves tematikája is!

A Mozimoji nevű új chatbot azonos elven működik mint az Agymozgató, azzal a különbséggel, hogy itt filmekről kérdez minket a Messengerbe integrált kis robot. A játékot elérhetjük természetesen minden eszközről, ahonnan az üzenetküldőt is, legyen az tablet, PC vagy telefon.

 

 

A Mozimoji lényege, hogy olyan kérdéseket kapunk hangulatjelek formájában, amelyek egy filmcímre utalnak. Nem kell hatalmas gurunak lennünk, általában nagyobb klasszikusokat, igazi közönség kedvenceket és jól ismert darabokat kérdez tőlünk, csak kérdés, hogy felismerjük e őket az emojikból. Nos, nekünk se sikerült mindig, viszont jókat nevettünk néha a rendkívül frappáns megjelöléseken.

 

 

A helyes válaszokért popcornt kapunk, amiket ügyesen gyűjtögethetünk, majd a haverjaink orra alá dörgölhetjük, mennyire profik vagyunk a témában. A kérdések tematikusak a filmeken belül is, kaphatunk sci-fi, romantikus, történelmi, akció és még sok más témájú kérdést is. Azt, hogy mi hány pontnál vagyunk jelenleg nem áruljuk el, mert akkor azonnal lebukunk, hogy ma még nem dolgoztunk semmit, viszont annyit elárulhatunk, hogy a képregény adaptáció kategóriában maxos pontszámot értünk el…

 

Lássuk az eredményeket!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: