2018. 05. 31., csütörtök, 12:01

Parkoló Gorillát Kaposvárra is! - Mostantól így szólhatunk be a bunkó parkolóknak

Kaposváron rengetegszer futunk bele bunkó parkolókba, akik néha a forgalmat akadályozzák,  több helyet is elfoglalnak, megnehezítik a gyalogosok és a mozgáskorlátozottak közlekedését vagy csak egyszerűen nem tudnak normálisan parkolni. Most megszületett a Parkoló Gorilla, így csípős beszólásokkal üzenhetünk a bunkó parkolóknak. 

A cél az volt, hogy normális keretek között tudjunk üzenni a bunkó parkolóknak, értésükre adni azt, hogy egyáltalán nincs rendben amit csinálnak. Így születtek meg ezek a kártyák, amelyek 1-1 csípős beszólást, vagy vicces mondatot és persze egy gorillát viselnek magukon, hiszen a név kötelez - Parkoló Gorilla

 

 

A kártyákat jelenleg 1200 Ft-ért vásárolhatjátok meg, egy csomagban pedig 12 db gorillát találtok, amelyeket ingyen kiszállítanak hozzátok. 

A feliratokból amelyeket Garai Ágnes írt, jelenleg 16 darab van forgalomban. A kis szösszenetek sosem bántóak vagy agresszívek, inkább viccesnek nevezhetőek, éppen azért, hogy ha egy fokkal is, de fejlesszék a parkolási kultúránkat. 

Nekünk ezek a kártyák tetszenek a legjobban:

 

Reméljük Kaposváron is elterjed a használatuk, hogy egy kicsit visszaessen a béna parkolók száma a városban... 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: