2018. 05. 31., Csütörtök, 10:39

A vígjátékoké a főszerep az első nyári hétvégén - A 74nullanulla moziajánlója

Szépen lassan átcsusszanunk júniusba, így már hivatalosan is kezdetét veszi a 2018-as nyár. Ugyan a hőmérséklet kedvező lesz a strandoláshoz és a kültéri programokhoz, viszont aki inkább egy légkondis helyiségbe vágyna jó filmek társaságában, annak tudjuk ajánlani a kaposvári Cinema City termeit.

Nyerj páros belépőt tőlünk ITT, a kaposvári Cinema Citybe!

Átejtve

Sokak számára ismerős lehet a film története, ami nem is csoda, hiszen 1987-ben már készült egy hasonló alkotás, A vasmacska kölykei címmel, csak ott épp a felállás fordítva volt. Ez alkalommal a gazdag semmirekellő Leonardo, aki életében egy percet se dolgozott, hiszen apja pénzén élősködött, csak bulizni és lenézni az embereket tanult meg. Aztán találkozik a hajóját suvickoló takarítónővel Kate-el, akivel olyannyira elmérgesedik a kapcsolatuk, hogy a nő végül a tengerben végzi. Nehéz helyzetbe kerül emiatt Kate, hiszen nem elég, hogy elvesztette állását, még egy nagyobb tartozást is varrnak a nyakába, amely két munkahely és három gyermek mellett nehezen teljesíthető feladat.

A sors azonban visszavág, és Leonardo az egyik féktelen bulizás közben leesik a hajójáról, és emlékezetvesztéssel ébred másnap a parton. A nő megtudja mi történt, és segítségére siet, de nem úgy, ahogy gondolnánk. Kate elhiteti vele, hogy ő a felesége, és együtt nevelik három gyermeküket, ráadásul a férfinek két munkahelye is van. A férfi így nyakába veszi a nő minden terhét, miközben ő nyugodtan tud tanulni nővér vizsgáira, viszont semmi sem tart örökké, és a férfi emlékei is bármikor visszatérhetnek. Az elég poénosra sikeredett vígjátékot már csak a két remek színész miatt is érdemes meglesni, az alábbi időpontok egyikén a kaposvári Cinema Cityben:

Csütörtök: 20.30

Péntek: 20.30

Szombat: 20.30

Vasárnap: 20.30

Előzetes:

Könyvklub

Igazi sztárparádét tartogat számunkra a Könyvklub, hiszen olyan színészek uralják a történetet mint Jane Fonda, Diane Keaton, Candice Bergen, Mary Steenburgen, Andy Garcia, Craig T. Nelson, Don Johnson, Alicia Silverstone és Richard Dreyfuss. Hogyha nem lenne elég csak ez a szereplőgárda, akkor mesélünk kicsit a történetről is, ami szinte lehetne a Szex és New York egy idősebb vonalú kiadása. Adott a négy gyerekkori legjobb barátnő, akiknek szerelmi élete nem épp fenékig tejfel, egyikük most vált el, másik még nem tette túl magát régi válásán, van aki habzsolja a férfiakat és van, aki házas ugyan, de egy percig se élvezi. 

A hölgyek viszont tagjai egy könyvklubnak, ahol egyik nap egy érdekes könyvet kapnak kezükbe, mégpedig A szürke ötven árnyalatát, amitől hirtelen minden felpörög körülöttük. A hölgyek felpezsdülnek, új és régi szerelmek lángolnak fel, és nem léteznek többé tabuk, és egészben maradó férfi szívek sem. A rendkívül humoros majd lassan romnatikusba átcsapó vígjáték az alábbi időpontokban tekinthető meg a kaposvári Cinema Cityben:

Csütörtök: 15.40, 20.20

Péntek: 15.40, 20.20, 22.30

Szombat: 10.50, 15.40, 20.20, 22.30

Vasárnap: 10.50, 15.40, 20.20

Előzetes:

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: