Így fest kézben az új iPhone 8 RED!

2018. 04. 11., szerda, 12:56

Így fest kézben az új iPhone 8 RED!

Néhány hete beszámoltunk róla, hogy mozgolódást véltek felfedezni az Apple háza táján, és akkor úgy tűnt, egy új Rosé-Arany színű iPhone X érkezhet hamarosan az üzletekbe. Nos, úgy tűnik az a szín még várat magára.

Amit viszont bemutattak a héten, az bőven kárpótol minket, hiszen az iPhone 8 Product Red hihetetlenül menőn fest, nem is csoda, ha az embernek azonnal a rendelésre vándorol az ujja. Az előző évhez képest, amikor az iPhone 7-hez csapták hozzá a Red kiadást, kicsit azért változtattak, hiszen sok felhasználó szerint a vörös hátlap a fehér előlappal kombinálva nem üt akkorát, mintha mindez a feketével lenne összepároztatva. Az almás cég figyelt, meghallgatta a véleményeket és idén már egy fekete előlappal ellátott Red telefont dobott piacra.

 

Egyelőre a bevörösödés csak a 8-as modelleket érinti, az X-ek terén nincs még változás a színekben. A Product Red egyébként ezúttal is támogatási célokból készült, hiszen aki megvásárolja, az hozzájárul a Global Fund HIV- és AIDS-ellenes programjához, hogy megszülethessen egy AIDS-mentes nemzedék.

 

 

Hogy tetszik?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: