2018. 03. 20., Kedd, 14:25

Heteken belül új színben érkezhet a következő iPhone X

​Idén még nem nagyon hallatott magáról az Apple, legalábbis a telefonjaik terén semmi újdonságot nem mutatott az új készülékek bemutatása óta. Most megtört a jég, és úgy tűnik, új színben érkezhet a közeljövőben az iPhone X.

2018 első negyedévében 18 millió darab iPhone X-et értékesítettek, amely ugyan nagyon szép szám, azonban nincsenek teljesen megelégedve az eredményekkel az almásoknál. Sokáig olyan hírek is keringtek, hogy beszántják az új modellt, ami az Apple-nél még soha nem fordult elő ilyen rövid idő alatt. Aztán a hangok szépen lassan elcsendesültek, majd most már arról kezdtek beszélni a szakmabeliek, hogy hamarosan új színben pompázhat a tízes.

Sokan keseregtek, mikor nem jelent meg a közkedvelt arany színben az új modell, ám az informátorok szerint ez csak halasztódott, nem várt problémák miatt. Úgy tűnik orvosolták a felmerülő gondokat, és megkezdődött az aranyszínű iPhone X gyártása D21A kódnéven.

Benjamin Geskin, az egyik legmegbízhatóbb Apple-szivárogtató a Twitteren osztotta meg a képeket, melyeken az új, aranyszínű modell látható. Bár most lehet, hogy mi vagyunk színvakok, de ez első blikkre akkor is inkább a Rose Gold lesz, semmint a sima arany, de az is igaz, hogy a keret aranyszínű borítást kapott.

A kérdés most már tehát csak annyi, hogy az Apple megpróbálja az iPhone X felvirágoztatását az új színnel, vagy nyáron tényleg elkaszálják az új modellt, és ősszel érkezik valami teljesen más készülék.

Mi lesz az Apple következő lépése?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: