Beküldés

2018. 02. 02., péntek, 18:04

2017 magyar pornófővárosa Dombóvár! De azért egy Somogy megyei város is felkerült a szextérképre

2017 pornófővárosa Dombóvár – derült ki a legnagyobb hazai szexpartnerkereső oldal legutóbbi kutatásából. Tolna megye második legnagyobb városában kerestek ugyanis a legtöbben szexre az interneten a Google adatbázisa szerint a tavalyi év során.

Érdekesség, hogy 2016 nyarán még Mátészalka, 2015-ben pedig Kazincbarcika állt az első helyen, akkoriban Dombóvár még az első tízben sem szerepelt a Szexrandi.hu felmérése szerint. A legnépszerűbb szexuális témájú keresések között 2017-ben leginkább a „69” és a „házastárs szülője” témák iránt nőtt meg az érdeklődés. Dombóvár mögött alig lemaradva a nagykőrösiek végeztek, míg a 2016-os pornófővárosnak kikiáltott Mátészalka tavaly visszacsúszott a harmadik helyre. Budapest ezúttal sincs rajta a legszexéhesebb városok toplistáján.

 

– közölte az oldal. Ugyanakkor azt a következtetést is érdemes levonni, hogy valószínűleg nem Dombóváron fogyasztották a legtöbb pornót tavaly, de mindenképp itt írták be a legtöbbször a Google-be, hogy SZEX.

 

Mutatjuk az országos szextérképet:

 

 

Mint láthatjátok, Nagyatád az ötödik helyen végzett országos szinten, illetve érdemes felhívni a figyelmet a Magyarországot Dél-Nyugatról Észak-Keletre átszelő pornósávra.

 

 

 

Skacok, Fontos! Ha nem akartok lemaradni a híreinkről Facebookon, pipáljátok be a "Megjelenítés elsőként" funkciót!