2017. 09. 12., Kedd, 20:30

Íme az új iPhone 8 és az iPhone X!

Sajnos túl sok újdonságot nem tudott felmutatni az Apple, hála a tegnapi lelepleződésnek, amikor egyik munkatársuk kiszivárogtatta a ma bemutatott termékek specifikációit.

Ahogy azt tegnap megírtuk, az Apple háza táján sincs minden rendben, hiszen egy nappal a várva várt bemutató előtt az egyik munkatársuk gondolt egyet, és minden bemutatásra váró újdonságról lerántotta a leplet. A kolléga helyében nem lennénk, hiszen az Apple valóságos hajtóvadászatot indított ellene, ami nem is csoda, mivel mindent kiszivárogtatott, amit ma hivatalosan bejelentettek.

iPhone 8 vagy inkább iPhone 7s?

Első blikkre teljesen megegyezik a külseje elődjével, ám belül azért kitettek magukért a srácok. 4,7 colos retinakijelzőt kapott a 8-as míg a Plust 5,5 colosra méretezték. Maradtak az üvegfelületek elől, hátul, megerősítve a 7 réteges belső acél-réz struktúrával. Az új hat magos csip az A11, 25 százalékkal lesz gyorsabb a 7-esnél, megérkezett a vezeték nélküli töltés is, ráadásul az ára sem emelkedett az egekbe. A 8-as ára 699, míg a 8 Plus 799 dollár lesz.

Tíz! Iphone X!

Nem is egyből két, hanem három modellt mutatott be az Apple, hiszen a 8 és a 8 Plus után a színpadra hozták az iPhone X-et is. Csak úgy mutatták be, mint a telefont, ami meghatározza a mobiltelefonok világát a következő 10 évre, csak úgy, mint az első iPhone tette. Ebben nem kételkedünk.

Az 5,8 colos, faltól-falig OLED szuper retinakijelző valóban csodásan fest, ráadásul mindez strapabíró, víz és porálló kivitelben. A Home gombot végleg elfelejthetjük, a feloldás egy egyszerű mozdulattal lesz megoldható, míg a zárolást az új arcfelismerő rendszerrel lehet majd helyettesíteni.

Az arcunkra formázható emojik már csak hab a tortán, nem beszélve a 12 megapixeles dupla kameráról a hátoldalon, és mindezekért nem is kérnek el annyira sokat, 999 dolcsiért már hozzájuthatunk az új termékhez október 28-tól.

Ti melyikre ruháztok be?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: