Szinte minden kiszivárgott az almásoktól - Jön az iPhone X!

2017. 09. 11., Hétfő, 09:45

Szinte minden kiszivárgott az almásoktól - Jön az iPhone X!

Holnap este 7-kor tartja az Apple a szokásos évi hivatalos termékbemutatóját, amelyben minden alkalommal leleplezik a legújabb termékeiket, és a legfrissebb iPhone-t. A feszült várakozást azonban most valaki megunta, és kiszivárogtatott szinte mindent az új termékekről.

Súlyos következményei lesznek a kiszivárogtatásnak, utalt rá az Apple miután kiderült, valaki a cégen belül kipakolta az internetre a holnap bemutatandó termékek specifikációit. Az, aki szeretne várni a holnapi, hivatalos bejelentésig most ne olvasson tovább, viszont aki már nem tud várni, és izgatott az új Apple termékek iránt, azoknak már mutatjuk is mi várható holnap az almásoktól!

Iphone X

Három új készülék érkezik holnap, név szerint az iPhone 8 az iPhone 8 Plus és az iPhone X. A 8 és a 8 Plus valószínűleg a 7-es továbbfejlesztett verziója lesz, amely mégsem a 7s nevet kapja, valószínüleg azért, mert annyi minden lesz benne az újdonság, hogy már nem elég neki az "S" jelzés. Mindezek közül azonban a legérdekesebb az X modell lesz, amely minden bizonnyal az iPhone 10. évfordulójára emlékeztet, tehát az X a római tízest jelöli majd. Ebben lesz megtalálható minden, amelyről az elmúlt hetekben szó volt, tehát a faltól-falig tartó OLED kijelző, az arcfelismerő, az eltüntetett Home gomb és a vezeték nélküli töltés is.

Egy rakat újdonság érkezik

A legnagyobb újdonság mindenképp a Home gomb eltűnése, amely rendesen megreformálja a 10. évébe érkező iPhone modellt. A helyettesítő feladatot az előlepon lévő kamerák fogják majd ellátni, amelyek segítségével arcfelismerést fog végrehajtani készülékünk, de nem csak 2D, hanem egyenesen 3D-s változatban. A töltést mostantól nem csak a villám jel mutatja, hanem dundibb lesz az akkumulátor jele is, valamint a töltés jelző karikák is eltűnnek, érkezik a Kit féle jobbra-ballra járó sáv.

Végre nem kell a kábelekkel vacakolnunk

Az Apple is meglépte végre amit már régóta várt mindenki, a vezeték nélküli töltést. Úgy tűnik az iPhone 8 és 8 Plus valamint az X modellekbe is érkezik a vezeték nélküli töltés lehetősége. Természetesen mindhárom készülék megkapja a legújabb A11-es procikat, amelyekkel a sebességre nem lesz majd panaszunk. A hat magos processzorok az előzetes hírek szerint ugyan jóval gyorsabbak lesznek elődjeiknél, mégis sokkal kevesebb energiát fognak felhasználni, növelve ezzel a készülékek üzemidejét.

Drága lesz. Nagyon drága

A kiszivárgott információk úgy tűnik már megerősítik azt, amit az eddigi hónapokban is pletykáltak: nagyon drága lesz az új készülék. Az iPhone X ára akár az 1200 dollárt is elérheti, amely Magyarországban már bőven 400.000 forint feletti ár is lehet, míg a 8-as modellek ezzel szemben az elődjeik árkategóriájába érkeznek, tehát 650 és 970 dollár között lesznek elérhetők.

Mit gondoltok, megéri majd beújítani az új készülékek egyikére?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: