2017. 08. 14., hétfő, 12:47

A hősök virágkorát éljük - 20 szuperhős film érkezik két év alatt

Ha azt hittük, az elmúlt években a képregényhősök uralták teljesen a mozikat, hát tévedtünk. Legalábbis ha a következő két évre tekintünk akkor biztosan, hiszen még soha nem volt ennyi Marvel és DC alkotás ilyen rövid időn belül, mint amennyi a következő 2 évben érkezik.

Az elmúlt évek mozis univerzum építgetése már odáig jutott a DC-nél és a Marvelnél, hogy bőven van lehetőségük a népszerű, korábbi közös filmekben megismert hősök önálló megfilmesítésére is, nem csoda hát, ha szinte minden hónapra jutni fog belőlük a következő két évben. A lista ugyan még változhat, sőt változni is fog, de a jelenlegi pletykák és infók alapján, így fog festeni a következő két év a hősök univerzumában: 

 

  1. Thor: Ragnarok
    bemutató: 2017.november 2.

A Marvel kezdi a sort Thor legújabb kalandjával, amiről már többször is beszámoltunk. Hulk és isteni kollégája egy igen flancos összecsapására is számítani lehet a film során, amely bunyóra már régóta fenték a fogukat a Marvel rajongók.

 

 

  1. Az Igazság Ligája
    bemutató: 2017. november 16.

A Batman v Superman óta várja már minden DC rajongó a novembert, hogy végre egy csapatban láthassa az univerzum legnagyobb hőseit amint összefognak, mi másért, mint hogy megmentsék szeretett bolygónkat. Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg és Flash a fedélzeten!

 

  1. Fekete Párduc
    bemutató: 2018. február 15.

A Marvel folytatja a sort, mégpedig a Polgárháború során megismert új hőssel, a Fekete Párduccal. Wakanda új királya ezúttal saját hazájában kénytelen felvenni a kesztyűt - mármint a karmokat - ellenfeleivel szemben.

 

  1. X-Men: The New Mutants
    bemutató: 2018. április 13.

Farkas halálával (hopp spoiler) nincs veszve a mutánsok virágzásának. Egy új csapatot kíván felhúzni a Fox, amelynek első bemutatkozására jövő tavaszig kell várnunk.

 

 

  1. Bosszúállók: Végtelen háború
    2018. április 26.

A Marvel leginkább várt filmje, az elmúlt 10 év munkásságának lezárása, Thanos megérkezése a Földre. Bővebben fejtegettük már a várva várt alkotást, ITT lehet róla olvasni.

 

 

  1. Deadpool 2.
    bemutató: 2018. május 31.

A szabadszájú mutáns első megnyilvánulása óriási sikert aratott, nem csoda hát, ha Ryan Reynolds újra magára ölti a vörös csuhát, és randalírozásba kezd a szuperhősök világában.

  1. A Hangya és a Darázs
    bemutató: 2018. augusztus 9.

Bár nem volt elsöprő sikere a Hangya bemutatkozásának, de egy rossz szavunk nem lehetett az apró tolvaj első megmutatkozásakor, nem csoda hát, ha társat kap maga mellé, és újra a vászonra kívánkozik.

  1. Venom
    bemutató: 2018. október 5.

Bár a Pókember 3. részében nagyon csúnyán leszerepelt kedvenc pókunk legnagyobb ellenfele, a Sony most mégis megpróbálja újrabootolni a karaktert, nem is akármilyen színészre bízva a szerepet: Tom Hardy kelti majd életre a sötét átkot!

 

 

  1. X-Men: Dark Phoenix
    bemutató: november 2.

Ahogy néhány rajongó bizonyára tudja, a Sötét Főnix a mutánsok egyik legerősebb egyede, amely már megmutatkozott egyszer az első X-Men széria harmadik epizódjában, azonban most Sophie Turner bújik majd Jean Grey és a Főnix bőrébe.

  1. Aquaman
    bemutató: december 21.

A Jason Momoa által megformált karaktert ugyan még nem láthattuk élesben, de a novemberi Igazság Ligája film során megismerkedhetünk majd az elég badass formára gyúrt Aquamannel. Saját filmje már készülőben van, nem kisebb nevekkel a fedélzeten mint Nicole Kidman, Amber Heard és Williem Dafoe.

 

 

A további filmekről még nem igen tudni túl sok mindent, inkább csak pletyka szinten, azért felsoroljuk őket, hiszen az elkészülésük szinte biztos, csak a bemutató időpontok változhatnak még.

 

  1. Cím nélküli Pókember animációs film (2019. január)
     
  2. Cím nélküli Marvel film (2019. február)
     
  3. Captain Marvel (2019. március): A főszereplő kiléte már megvan Bire Larson személyében.
     
  4. Shazam!  (2019. április): Szinte teljesen új bejelentés, egyedül a főgonosz Dwayne Johnson személye van meg, aki ráadásul lehet, hogy nem is kap majd szerepet nemezise filmjében.
     
  5. Cím nélküli Bosszúállók film (2019. május): A Végtelen háború folytatása.
     
  6. Cím nélküli Marvel film (2019. június)
     
  7. Cím nélküli Pókember film (2019. július): A Hazatérés óriási sikerét nézve, ezen nem lepődünk meg.
     
  8. Cím nélküli DC film (2019. november): A legtöbb pletyka a Matt Reeves által készített The Batman filmről lesz szó.
     
  9. Cím nélküli Marvel film (2019. november)
     
  10. Wonder Woman 2. (2019. december): Új bejelentés, ami az első epizód sikereit látva várható volt.

 

Ti melyiket várjátok a leginkább?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: