2017. 07. 12., szerda, 09:16

​Ez kellett még! - Jönnek a hirdetések a Messengerbe

Július végétől világszerte megkezdik a hirdetések megjelenítését a Messenger alkalmazásban, jelentette be a Facebook.

 

Nagy örömmel jelentette be nemrég Mark Zuckerberg, hogy üzenetküldő alkalmazásuk a Messenger, immár 1,2 milliárd felhasználóval büszkélkedhet. Az idők során rengeteget fejlődött az app, több olyan funkciót is bevezettek, amelyek megkönnyíthetik a mindennapjainkat használata közben. A legújabb hírnek viszont annyira már nem örülünk, hiszen hamarosan érkeznek a reklámok is.

 

Így fog festeni:

 

Várható volt a változás, hiszen manapság igen ritka az olyan ingyenes platform, ahol nincsenek elhelyezve hirdetések, főleg annak fényében, hogy a Messengeren keresztül mennyi embert lehet elérni, ami nem kis célközönség. A friss bejelentés szerint a tesztek sikeresek voltak, így július végétől fokozatosan vezetik be a reklámokat beszélgetéseink közé.

 

 

Szerencsére nem lesz túl látványos a hirdetés, bár várhatóan lesz akinek majd szúrja a szemét, nem beszélve az app sebességének változásairól. Nem szeretnénk túl sötéten látni a Messenger jövőjét és reméljük, igényesen oldják majd meg a srácok a kellemetlen, de szükséges változtatást. Aki pedig hirdetni szeretne a jövőben a Messengeren keresztül, ITT nézhet majd utána.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: