2017. 05. 04., Csütörtök, 08:58

Elsötétül a Youtube – Látványos változás érkezik

Teszt időszakához érkezett a Youtube ráncfelvarrása, így hamarosan minden látogató saját szemével gyönyörködhet az újításokban.

Az elmúlt időszakban szinte minden nagyobb platform mutatott fel kisebb változásokat, amelyekre most a Youtube fejlesztői is reagáltak: előálltak egy új felülettel!

Az első szembeötlő változás az, hogy végre megváltozott a videók címének színe, a kék helyett mostantól a feketét használja majd az oldal. A sokak által alig használt, vagy fel sem fedezett bal oldali menü hangsúlyosabb lett, kicsit növeltek a méretén, hogy ezáltal könnyebb legyen a böngészés a videók között és az újdonságok felfedezése.

Abban valószínűleg egyetérthetünk, hogy a legmenőbb fejlesztés a fekete felület lehetősége lesz. Nem így fog alapból megjelenni, de ha szeretnénk, bármikor átállíthatjuk, hogy a jól megszokott fehér/piros helyett a fekete szín domináljon az oldalon.

Erre korábban csak különböző trükkökkel és alkalmazásokkal lehetett rávenni a Youtubeot, ám mostantól nem kell keverni, két kattintással aktiválható lesz a menőbb arculat.

Hogy tetszik?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: