2017. 05. 03., szerda, 14:57

Játék az élet! – Már a Messengerben is elüthetjük az időnket játékokkal

​Világszerte elérhetővé vált a világ legnépszerűbb üzenetküldő alkalmazásában 50 játék, amelyet mostantól minden felhasználó kipróbálhat!

Mától mehet a menet, fokozatosan elérhetővé válnak mind az 1,2 milliárd felhasználó számára a Messengerbe épített játékok. Hamarosan 50 játék közül válogathatunk, amely szám a jövőben tovább duzzadhat, hiszen a Facebook nem titkolt célja a Games on Messenger platform megerősítése.

 

 

Az alkalmazás így tovább bővítette azon funkciók sorát, amelyek a régi MSN Messengerből mindenki számára ismerősek lehetnek, gondolunk itt a névváltoztatásokra, a reakciógombokra és még a rengeteg frissítésre, amelyek az utóbbi hónapokban fokozatosan érkeztek eszközeinkre. Reméljük azért nem fognak átesni a ló túloldalára, már csak az kéne, hogy az általunk oly szeretett rezgő figyelemfelkeltést is bedobják a buliba. Akkor lenne ám boszorkányüldözés.

 

 

A játékokat egyébként a beszélgetésekben tudjátok elérni, ahol játszhattok egyedül, de akár beszélgetőpartnereitek ellen is. A játék végeztével az alkalmazás kiírja az elért pontokat, valamint megmutatja a ranglistát is, ahol az ismerőseid fognak felsorakozni. A dobogó tetejéig nincs megállás!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: