2017. 03. 31., péntek, 15:42

Elképesztő ötlettel állt elő a városvezetés - Egy napig bor és sör fog folyni a kaposvári szökőkutakból!

Nagylelkű gesztussal fordul a kaposvári vezetés a városlakók felé: május elsején egy napig sör és bor fog folyni a kaposvári szökőkutakból.

Pintér Rómeó képviselő, a projekt ötletgazdája az eseményhez szervezett sajtótájékoztatón elmondta:

Mivel március 22-én, a víz világnapján semmi program ötletünk nem volt, és egyébként is rengeteg vizet használnak szökőkútjaink, úgy döntöttünk két legyet ütünk egy csapásra: spórolunk egy csomó vizet, és jókedvre derítjük a város azon lakóit, akik nem tudják a Badacsonyban tölteni a munka ünnepét. Így a kecske is jól lakik, és a káposzta is megmarad - tette hozzá.

 

Sajtótájékoztatón jelentették be a nagy hírtHogy az italkínálat igazodjon a lakosság igényeihez, több korosztályban és kerületben végeztek piackutatást, melyből kiderült, hogy a szervezők által ajánlott 2014-es Sauska Cabernet Sauvignon helyett a La Fiesta Édes Élmény-t részesítette előnyben a válaszadók 93%-a (mivel kellemes savtartalma és édes íze kiváló kísérője süteményeknek, desszerteknek), így az eredeti elképzelést eszerint kellett módosítani.

A donneri városrész lakóinak fogyasztási szokásai újabb fejtörésre adtak okot, ugyanis az ikonikus Club Borozó prémium minőségű italokhoz szokott törzsvendégei megvétózták a javaslatot, mondván: 

Lehet hogy ezek a belvárosi ficsúrok még az akkumulátor savat is megisszák, de mi itt mind nagy komlóőrültek vagyunk, kizárólag felsőerjesztésű, intenzíven szénsavas, markánsan élesztős vörös pale ale-eket vagyunk hajlandók elfogyasztani. 

 

Nem alkusznak...

A problémát orvosolandó, a szervezők az Erzsébet Sörházhoz fordultak segítségért. Ivánfi Balázs, a vendéglátóhely fő-csapkezelője minden további nélkül felajánlott 500 liter Big Face Amber Ale-t az igényes fogyasztóknak.

Én még emlékszem honnét jöttem, hogy milyen érzés tablettás borokon élni, így nem volt kérdés hogy segítek... 

Ott segít ahol tud.. 

Sikerült megszereznünk a különleges naphoz készült látványterveket, melyek nagyon ígéretesek.

 

Látványterv

Már alig várjuk hogy alámerüljünk a sűrű habokban.

Hát ti?

 

ÁPDÉT:

A hír természetesen csak tréfa, ahogy az összes többi április elsejei cikkünk is! :)

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: