2016. 12. 02., péntek, 09:29

Vigyázat! Csúnyán beéghetünk már az Instagramon is!

A képmegosztó legújabb funkciója lebuktatja a pofátlan kíváncsiskodókat!

 

A Snapchatet használók pontosan tudják, milyen idegesítő, ha a néhány másodpercig nyilvános képeinket valaki meg kívánja örökíteni az utókor számára egy egyszerű képernyőfotóval. Az alkalmazás sajátossága volt, hogy ezt a küldő fél számára jelezte, így lehetett írni cifrákat a pofátlan leskelődőnek, hogy ez bizony nem volt túl szép dolog.

 

 

Snapchat 2.0

Mint azt megírtuk, az Instagram az utóbbi időben jelentős változásokon esett át, és egyre inkább hasonlít a Snapchat 2.0-ra mint régi önmagára. Egyértelmű, hogy ezzel a lépéssel az Insta a konkurencia felhasználóira pályázik, egyre nagyobb sikerrel. Az új lépés, miszerint ők is beintegrálták a Screenshot kijelző funkciót, szintén arról tanúskodik, hogy megpróbálnak mindent áthozni a Snapchattől.

 

 

Mi történik?

Ha egy olyan képet osztunk meg, amelyet csak néhány pillanatig láthatnak ismerőseink, esetleg egy napig a My Storyban, azokat azért állítjuk be így, mert nem szeretnénk később beléjük botlani. Igen ám, azonban ezeket a képeket bárki le tudta menteni egy egyszerű képernyő fotóval. Ez nincs másképp most se, viszont most már látjuk, hogy ki volt a tettes. Az alkalmazás mostantól küld nekünk egy értesítést arról, ha valaki lefotózta egy képünket, így lebuktatva a kíváncsiskodókat, akik nem a játékszabályok szerint játszanak!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: