2016. 11. 22., kedd, 13:59

Esernyőket elő - Csak úgy záporoznak ránk az Instagram legújabb fejlesztései

Akárcsak a múlt héten, most is kaptunk pár újítást kedvenc képmegosztó alkalmazásunkba.

 

 

A Facebookon futó élő videók után, most végre az Instagramon is hasonlóképpen jelentkezhetünk majd be barátaink legnagyobb örömére. A működése teljesen ugyanaz lesz mint a kék nagytestvéré, értesítést küld számunkra az alkalmazás, ha valaki élő műsort nyom, az adás alatt pedig majd hozzá is szólhatunk ezekhez. 

 

 

Míg a Stories funkció eléréséhez  jobbra kellett húznunk a telefonunk kijelzőjét, a LIVE funkciónak már saját gombot építettek be az alkalmazásba.

 

Az Instagram direkt az applikációnak az a része, ahol privát szöveges üzeneteket, képeket és videókat küldhetünk, kapott egy kisebb ráncfelvarrást. A frissített változatban már korlátozhatjuk a tartalmak láthatóságát egy kisebb csoportra vagy csupán egyetlen felhasználóra.

 

 

Lekoppintva a Snapchat-et a képeinket és videóinkat feliratozhatjuk majd és a bejegyzések amiket itt küldünk megtekintésük után azonnal eltűnnek majd. Az Instagram így már szinte minden funkciót átvett a nagy konkurenciától, amely felveti azt a kérdést is, hogy van e így jövője a Snapchatnek.

 

Nektek hogy tetszik?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: