2016. 10. 06., csütörtök, 08:48

Irány a mozi, ma startol a FilmÜnnep!

Mától egészen vasárnapig kedvezményes áron mozizhattok az ország összes Cinema City mozijában, köztük a Kaposváriban is, hála az ötödik FilmÜnnepnek!

 

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, október 6. és 9. között FilmÜnnepet tart a Cinema City, melynek során egy nagy kosárnyi akcióval készülnek nekünk az ország összes Cinema City mozijában. Nem elég, hogy a jegy ára minden 2D és IMAX ismeretterjesztő filmre 750 Ft, a digitális 3D-s filmekre és IMAX egész estés filmekre 950 Ft, hogy a FilmÜnnep TV keretein belül több mint 50 beszélgetést és előzetest lehet majd csekkolni élőben online, de az Arckritika nevű játékukkal még a film alatti majszolni valót is megnyerhetjük.

 


A kaposvári Cinema City műsorán több premier is szerepel a FilmÜnnep időszakában. Paula Hawkins brit írónő sikerregényéből készített A lány a vonaton lebilincselő thriller például biztos a következő napok egyik leglátogatottabb filmje lesz, ahogy a szabad szájú animációs vígjáték a Virsliparti is. Visszatér a vászonra a Vaksötét című közkedvelt thriller valamint a hátborzongató horror a Kiéhezettek is.

 

 

Vasárnapig tehát mindenképp érdemes becélozni a mozit, hiszen az ötödik FilmÜnnep alkalmából a Cinema City most tényleg odatette magát, elég csak a jegyárakra, a rengeteg programra, és a sok-sok nyereményre gondolni. Egy szó mint száz: mozizzunk!

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: