2016. 10. 03., Hétfő, 14:21

Itt a Filmünnep - Csütörtöktől 750-ért mozizhatunk a Cinema Cityben!

Ahogy már évek óta, idén is Filmünnepet tart országszerte a Cinema City, melynek során akciós jegyárakkal, egyedi filmekkel, és idén egyedülálló módon élő adásokkal is készülnek a szórakozni vágyóknak.

Idén is Filmünnepet tart a Cinema City, melynek során október 6. és október 9. között kedvezményes áron lehet megtekinteni a műsoron lévő filmeiket. A 2D-s előadásokra 750 forintért, míg a 3D filmekre 950 forintért lehet beülni csütörtöktől az ország összes Cinema City mozijában, így a kaposváriban is!

A kaposvári Cinema City műsorában újdonságként A lány a vonaton, valamint a Virsliparti tűnik fel, amelyeket szintén kedvezményes áron lehet megtekinteni. A mozi hosszabb nyitvatartással is készül a Filmünnepre, 10.30-tól egészen 22.30-ig vetítenek folyamatosan, amelyek közé az akció keretein belül felvették a Kaposváron korábban nem látott Vaksötét című thrillert is, melyet pénteken 22 órától lehet majd meglesni.

Fontos infó egyébként, hogy a Filmünnep során már alapból is kedvezményesen kapott jegyeket más kedvezményekkel nem lehet összevonni.

A Filmünnep alkalmából élő adást is készített a Cinema City, amelyet EZEN a linken lehet majd követni csütörtöktől egészen vasárnapig élőben. A műsoron szerepelnek forgatási kulisszatitkok, beszélgetések a magyar filmek helyzetéről, de lesznek műsorok a Star Wars és a Marvel univerzumával kapcsolatban is.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: