2016. 08. 19., péntek, 13:50

Ennyi volt a móka mára, véget ért a Kaposfest az idei nyárra

Szomorúan, de búcsút intünk a 2016-os nyár egyik legnagyobb kaposvári fesztiváljától, a Kaposfesttől. De nézzük csak miben volt részünk az elmúlt egy hét alatt.


A fesztivál nem kevesebb mint 15.000 látogatót vonzott a koncertekkel és kiegészítő programokkal összesen. A teltház szinte mindennapos volt, de talán a szombati nyitó koncerten jártak a legtöbben, hiszen ekkor még a "csillárokról is lógtak" az érdeklődők. 

 

 

Kísérő programokból sem volt hiány. Sakk leckék Polgár Judittól (olimpiai bajnok), Geszti koncert, fal avatás és kiállítások tömkelegével sorakozott fel a fesztivál, de nem mindennapi kétkerekű járművekre is felpattanhattunk az elmúlt egy hétben, hogy csak pár rendezvényt említsünk.

 

 

Egy hétre Kaposváron gasztroutazásra csábítottak minket. Amerikai földön járhattunk a Philly CheeseStake-kel, újra volt lehetőségünk elmajszolni a Rippl-Rónai tortát. A koffein függő közönség pedig változatos és egyben különleges kávékkal kényeztethette magát. 

 

 

@74nullanulla által közzétett fénykép,

 

 

A fiatalabbak kiélhették a komolyzene és a pizza iránti szenvedélyüket a Bevállalod? kezdeményezésünk során. Pestről negyven egyetemista érkezett és vett részt a Beavatás elnevezésű programban, ahol privát party, városnézés, finomabbnál-finomabb ételek és különleges koncertek szerepeltek a terítéken. 

 

 

Végszónak csak annyit, hogy  mi eszméletlenül élveztük ezt az őrületet, ami megszállta kicsiny városkánkat. Aki nem vett részt bármilyen jellegű programban, sajnálhatja, de ne bánkódjon, mert 2017-ben újra Kaposfest. A koncertek iránt érdeklődő közönség pedig igyekezzen, mert már most rengeteg jegyet megvásároltak a következő évre. 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: